Impuls & Woortblind: wat is de beste verzekering bij ADHD-medicatie?

Facebooktwitterlinkedinmail

6 december 2017 – Het jaar 2018 wordt het jaar van de ADHD-boete, zo blijkt uit de kaalslag in de vergoedingen voor ADHD-medicatie bij bijna alle verzekeraars. Maar er zijn nog een paar relatieve lichtpuntjes. Impuls & Woortblind heeft ze, met dank aan oplettende mede ADHD’ers voor je bij elkaar gezet.

CZ-Collectief…voor iedereen!
Verzekeringskantoor Geijsel Kroon biedt een collectief aan vanuit CZ met redelijke vergoedingen ten opzichte van de maandpremie voor de aanvullende verzekering. Via onderstaande link kun je kiezen uit twee pakketten. Iedereen kan gewoon meedoen met dit collectief. Het wijst zich vanzelf.

NB: dit CZ-collectief biedt dus betere vergoedingen dan de reguliere aanvullende pakketten van CZ die je via vergelijkingssites vindt.

Keuze uit twee pakketten
Het Plus collectief pakket biedt een vergoeding van € 500,00 per jaar voor vergoeding eigen bijdrage GVS (incl ADHD medicatie). De premie is € 20,97 per maand.
Het Top collectief pakket biedt een vergoeding van 100% voor vergoeding eigen bijdrage GVS (incl ADHD medicatie). De premie is € 35,73 per maand.

Afsluitlink en vergoedingenoverzicht
KLIK HIER voor het afsluiten van dit CZ-collectief.
Het vergoedingenoverzicht van dat collectief vind je hier (Pdf).

Mooi overzicht van blogster met ADHD
Op de blog Rainsbows and unicorns vind je een mooi overzicht van alle verzekeraars en hun vergoedingen voor ADHD medicatie. Onderstaande aanvullende pakketten van IAK in dit overzicht zien er ook  gunstig uit:

Polisvoorwaarden en vergoedingen IAK

Beide pakketten vergoeden trouwens ook het lidmaatschap van een patiëntenvereniging, zoals Impuls & Woortblind!
LET OP: kinderen <18 gaan niet automatisch mee in deze IAK-pakketten. Zij komen in het pakket   ‘Compleet’ terecht, dat GEEN VERGOEDING voor ADHD-medicatie geeft.

Dank je wel, dertiger met AD(H)D en slaap’issues’, dat je dit zo goed hebt uitgezocht!

Patiëntenbrief PsyQ
Bovenstaande informatie vind je ook terug in de jaarlijkse Patiëntenbrief die PsyQ opstelt. Hierin vind je ook veel informatie over de kosten van verschillende ADHD-medicijnen.

Vragen of ook een tip? info@impulsenwoortblind.nl
Ben je blij met onze informatie? Steun ons als lid of donateur! Dan kunnen we dit voor je blijven doen.

Oja, en heb je onze Petitie tegen discriminatie van mensen met ADHD door zorgverzekeraars al getekend?

Dit bericht is 4819 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail