Congres Agenda

In de congresagenda van GGZNieuws.nl vind je een overzicht van congressen op het gebied van GGZ in de komende maanden;

Ook aandacht vragen voor een congres, symposium of bijeenkomst? Informeer naar de mogelijkheden.


APRIL 

Online congres Coping – Omgaan met stress

stressOp donderdag 1 april 2021 start het geaccrediteerde online congres “Coping: omgaan met stress”. Wie zich aanmeldt, krijgt een hele maand de tijd om de 7 videocolleges van de sprekers on-demand te bekijken. Bovendien geldt er een 2-voor-1 korting bovenop de reguliere kortingen

LEES VERDER… of DIRECT INSCHRIJVEN


Bijeenkomst 9 april Online-offline in zelfregie-en herstelinitiatieven

Online-offline, werken, mentale gezondheidszorg , videobehandeling, online ggzWerk je bij een zelfregie-of herstelinitiatief of een cliënten- of naastenorganisatie en ben je geïnteresseerd in online werken? Kom naar deze online bijeenkomst op 9 april, van 10.00 -11.30 uur.
LEES VERDER… of DIRECT AANMELDEN

Online congres Multiprobleemgezinnen – 5e editie

Op donderdag 15 april 2021 vindt de vijfde editie van het online congres Multiprobleemgezinnen plaats. Deelnemers krijgen een hele maand de tijd om on-demand, waar en wanneer ze willen, de 7 exclusieve video-colleges van de sprekers te bekijken. Het thema van dit jaar is verbinding.

LEES VERDER… of DIRECT INSCHRIJVEN


Inschrijving Webinar ‘A life less lonely’ is geopend

De inschrijving voor het Webinar ‘A life less lonely’ over relaties en eenzaamheid bij mensen met ernstige psychische problemen is geopend. Het webinar vindt plaats op vrijdagmiddag 23 april van 13.00 tot 15.30 uur. Mensen zijn op vele manieren onderling verbonden en op elkaar aangewezen. Bij mensen met (ernstige) psychische problemen kunnen betekenisvolle relaties het herstelproces stimuleren.
LEES VERDER… of DIRECT AANMELDEN

MEI

Online congres Psychische problemen bij migranten en vluchtelingen – 2e editie

Op donderdag 20 mei 2021 start het online congres Psychische problemen bij migranten en vluchtelingen. Wie zich aanmeldt, krijgt een hele maand de tijd om de videocolleges van de sprekers on-demand te bekijken. Ook mag een collega zich gratis aanmelden, of mag je zelf een tweede online congres naar keuze kosteloos volgen.

LEES VERDER… of DIRECT INSCHRIJVEN


JUNI

Online congres Psychische problematiek in de wijk

psychische problematiek in de wijk, congres

Op donderdag 3 juni 2021 start het online congres Psychische problematiek in de wijk. Wie zich inschrijft, krijgt vanaf die datum toegang tot de videocolleges van de sprekers die gedurende een hele maand on-demand te bekijken zullen zijn. De zorg voor mensen met een psychische kwetsbaarheid heeft zich steeds meer verplaatst van de instelling naar de samenleving.
LEES VERDER… of DIRECT INSCHRIJVEN


 

Driedaagse congres Mens & Natuur over de invloed van natuur op de gezondheid

Zeeuwse Gronden organiseert op 9, 10 en 11  juni 2021 het driedaagse congres Mens & Natuur, over de invloed van natuur op de gezondheid van de mens. Er is een interessant programma samengesteld en we hopen natuurlijk veel mensen (met of zonder relevante werkachtergrond) te mogen ontvangen die geïnteresseerd zijn in het onderwerp….

LEES VERDER…of DIRECT INSCHRIJVEN


Ook aandacht vragen voor een congres, symposium of bijeenkomst? Informeer naar de mogelijkheden.