Congres Agenda

In deze congresagenda van GGZNieuws.nl vind je een overzicht van de belangrijkste congressen op het gebied van GGZ in de komende maanden;

Ook aandacht vragen voor een congres, symposium of bijeenkomst? Informeer naar de mogelijkheden.

NB – in verband met de preventiemaatregelen vanwege het coronavirus is het verstandig om bij de organisator van het congres te informeren of het congres doorgaat als het niet om een online congres gaat. 

SEPTEMBER

Online congres Psychotrauma bij kinderen en (jong)volwassenen

Vanaf donderdag 10 september 2020 vindt het jaarlijks congres over psychotrauma bij kinderen en (jong)volwassenen online plaats. Deelnemers krijgen gedurende een maand exclusief toegang tot de leeromgeving waarin de bijdragen van de sprekers terug te vinden zijn. Bovendien mag iedere deelnemer een collega gratis aanmelden of zelf kosteloos deelnemen aan een tweede online congres naar keuze!


OKTOBER

Online congres over hechtingsproblematiek

 

Op donderdag 1 oktober 2020 vindt het jaarlijks congres over hechtingsproblematiek online plaats. Deelnemers krijgen vanaf die datum een hele maand toegang tot de bijdrages van de sprekers.Ook zal er gelegenheid zijn tot het stellen van vragen en mogen deelnemers een collega kosteloos aanmelden of zelf gratis aan een tweede online congres deelnemen.
LEES VERDER… of DIRECT INSCHRIJVEN


Congres: Innerlijke zelfvervreemding overwinnen na trauma

Op 5 oktober 2020 organiseert uitgeverij Mens! in de Reehorst te Ede het congres: Innerlijke zelfvervreemding overwinnen na trauma – Het onderscheiden en verenigen van gefragmenteerde persoonlijkheidsdelen. Zelfvervreemding is een overlevingsstrategie om de gehechtheid aan mishandelende of niet-aanwezige verzorgers in stand te houden door het zelf te verloochenen en als ‘slecht’ of ‘niet om van te houden’ te beschouwen.
LEES VERDER…of DIRECT AANMELDEN


Nationaal debat over medicijnvrije behandeloptie psychose

Antipsychotica hebben vaak een rol bij de behandeling van psychose. Maar kan een behandeling zonder antipsychotica ook? Mag je bij psychose wettelijk kiezen voor behandeling zonder antipsychotica? Daarover gaat het nationaal debat dat PsychoseNet in samenwerking met stichting Sympopna 6 november 2020 organiseert.
LEES VERDER… of DIRECT INSCHRIJVEN


2021

JUNI

Driedaagse congres Mens & Natuur over de invloed van natuur op de gezondheid

Zeeuwse Gronden organiseert op 9 ,10 en 11  juni 2021 het driedaagse congres Mens & Natuur, over de invloed van natuur op de gezondheid van de mens. Er is een interessant programma samengesteld en we hopen natuurlijk veel mensen (met of zonder relevante werkachtergrond) te mogen ontvangen die geïnteresseerd zijn in het onderwerp….
LEES VERDER…of DIRECT INSCHRIJVEN


 

Ook aandacht vragen voor een congres, symposium of bijeenkomst? Informeer naar de mogelijkheden.