Congres Agenda

In de congresagenda van GGZNieuws.nl vind je een overzicht van congressen op het gebied van GGZ in de komende maanden;

Ook aandacht vragen voor een congres, symposium of bijeenkomst? Informeer naar de mogelijkheden.


JANUARI 2021

Online congres Pesten: van plagen naar langdurig trauma

pestenOp donderdag 14 januari 2021 vindt het online congres Pesten: van plagen naar langdurig trauma plaats. Deelnemers krijgen gedurende een hele maand toegang tot de bijdragen van de sprekers, die ze on-demand kunnen bekijken. Wat is pestgedrag precies? En hoe is pesten van plagen, of een ruzie te onderscheiden? Welke mechanismen liggen ten grondslag aan pestproblematiek?
LEES VERDER… of DIRECT INSCHRIJVEN

Online congres LVB en externaliserend probleemgedrag

externaliserend probleemgedrag.Vanaf donderdag 21 januari 2021 vindt het jaarlijks congres over LVB online plaats. Het thema van dit jaar is externaliserend probleemgedrag. Deelnemers krijgen een hele maand de tijd om on-demand, waar en wanneer ze willen, de 7 exclusieve video-colleges van de sprekers te bekijken.
LEES VERDER…of DIRECT INSCHRIJVEN

 


MAART 2021

Online conferentie over Crisis, dwang en intensieve behandeling in de psychiatrie

dwang, conferentieOp 4 en 5 maart 2021 vindt de tweede (online) conferentie plaats over Crisis, dwang en intensieve behandeling in de psychiatrie (CCITP) . Personen met psychische problemen kunnen een crisis doormaken en lopen het risico dwangmaatregelen te nemen. Aangezien het aantal crises en dwang-maatregelen in veel landen lijkt toe te nemen, zijn effectieve preventiemodellen dringend nodig.
LEES VERDER… of DIRECT INSCHRIJVEN


Online Interactief Congres voor hoog-risico beroepen en hulpverleners

hoog-risico beroepenTijdens het online congres ‘Onderhouden en behouden van mentale gezondheid en welzijn in veeleisende beroepen van reddingswerk en hulpverlening’ op 21 maart 2021 is aandacht voor preventie van gezondheid en welzijn tijdens een intensief beroepsleven vanuit de wetenschap en de praktijk.

LEES VERDER… of DIRECT INSCHRIJVEN


JUNI 2021

Driedaagse congres Mens & Natuur over de invloed van natuur op de gezondheid

Zeeuwse Gronden organiseert op 9, 10 en 11  juni 2021 het driedaagse congres Mens & Natuur, over de invloed van natuur op de gezondheid van de mens. Er is een interessant programma samengesteld en we hopen natuurlijk veel mensen (met of zonder relevante werkachtergrond) te mogen ontvangen die geïnteresseerd zijn in het onderwerp….

LEES VERDER…of DIRECT INSCHRIJVEN


Ook aandacht vragen voor een congres, symposium of bijeenkomst? Informeer naar de mogelijkheden.