Congres Agenda

In deze congresagenda van GGZNieuws.nl vind je een overzicht van de belangrijkste congressen op het gebied van GGZ in de komende maanden;

Ook aandacht vragen voor een congres, symposium of bijeenkomst? Informeer naar de mogelijkheden.

NB – in verband met de preventiemaatregelen vanwege het coronavirus is het verstandig om bij de organisator van het congres te informeren of het congres doorgaat.


OKTOBER

Congres: Innerlijke zelfvervreemding overwinnen na trauma

Op 5 oktober 2020 organiseert uitgeverij Mens! in de Reehorst te Ede het congres: Innerlijke zelfvervreemding overwinnen na trauma – Het onderscheiden en verenigen van gefragmenteerde persoonlijkheidsdelen. Zelfvervreemding is een overlevingsstrategie om de gehechtheid aan mishandelende of niet-aanwezige verzorgers in stand te houden door het zelf te verloochenen en als ‘slecht’ of ‘niet om van te houden’ te beschouwen.
LEES VERDER…of DIRECT AANMELDEN


Nationaal debat over medicijnvrije behandeloptie psychose

Antipsychotica hebben vaak een rol bij de behandeling van psychose. Maar kan een behandeling zonder antipsychotica ook? Mag je bij psychose wettelijk kiezen voor behandeling zonder antipsychotica? Daarover gaat het nationaal debat dat PsychoseNet in samenwerking met stichting Sympopna 6 november 2020 organiseert.
LEES VERDER… of DIRECT INSCHRIJVEN


2021

JUNI

Driedaagse congres Mens & Natuur over de invloed van natuur op de gezondheid

Zeeuwse Gronden organiseert op 9 ,10 en 11  juni 2021 het driedaagse congres Mens & Natuur, over de invloed van natuur op de gezondheid van de mens. Er is een interessant programma samengesteld en we hopen natuurlijk veel mensen (met of zonder relevante werkachtergrond) te mogen ontvangen die geïnteresseerd zijn in het onderwerp….
LEES VERDER…of DIRECT INSCHRIJVEN


 

Ook aandacht vragen voor een congres, symposium of bijeenkomst? Informeer naar de mogelijkheden.