Doe mee met de MIND Blue Monday Run op 17 januari 2022

Facebooktwitterlinkedinmail

10 december 2021 – Op 17 januari 2022 is het Blue Monday, zogenaamd de meest depressieve dag van het jaar. Op die dag komen we met zijn allen in beweging. Niet alleen voor onze eigen mentale gezondheid, maar ook voor die van anderen. Doe ook mee aan de MIND Blue Monday Run en zet je in voor iedereen die te maken heeft met depressie en somberheid!

Wat is de MIND Blue Monday Run?
Tijdens de MIND Blue Monday Run kun je meedoen aan verschillende runs, wandelingen en andere activiteiten door het hele land, of je kunt zelf een activiteit starten. Het gaat hierbij niet om het winnen, maar om het steunen van mensen die te maken hebben met somberheid en depressie. Tegelijkertijd werk je aan je eigen mentale gezondheid door in beweging te komen.

Van persoonlijk initiatief tot landelijke actie
In 2018 startte initiatiefnemer Stefan Wendel met de eerste run in Blauwestad (bij Groningen). De run van Stefan groeide al snel uit tot een landelijke actie. Honderden mensen deden de afgelopen jaren mee met verschillende runs en wandelingen door het hele land.


Het team van Stefan Wendel tijdens de MIND Blue Monday Run 2019

Doe mee
Wil jij je inzetten tegen depressie en somberheid en voor mentale gezondheid – en tegelijk werken aan je eigen mentale gezondheid? Meld je dan nu aan!

Meer informatie

Bron: mindblue.nl

Dit bericht is 1561 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail