Ben je student? Doe mee aan onderzoek naar stress en burn-out klachten

Facebooktwitterlinkedinmail

7 mei 2021 – Psychologiestudenten van de Universiteit Leiden doen onderzoek naar stress en burn-out klachten bij studenten. Help hen met dit onderzoek en vul onderstaande vragenlijst in! Nederlandse- en Internationale studenten vanaf 16 jaar en ouder van het MBO, HBO of de universiteit kunnen deelnemen.

Wij zijn een groep Psychologiestudenten aan de Universiteit Leiden en wij voeren onderzoek uit naar burn-out klachten onder studentenpopulaties (met en zonder leerstoornissen) in Nederland.

Uit vele onderzoeken blijkt dat studenten last hebben van ongezonde stress en burn-out. Daarom is het doel van dit onderzoek om, door middel van een vragenlijst, de beleving, opvattingen en behoeftes rondom burn-out van studenten in beeld te brengen om hen zo beter te kunnen helpen en ondersteunen bij stress en burn-outklachten.

De vragenlijst is beschikbaar in zowel de Engelse als de Nederlandse taal en is toegankelijk via onderstaande link.

https://leidenuniv.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_6EhLr1ap11GSPb0

Het invullen van onze vragenlijst is anoniem en de gegevens van de ingevulde vragenlijsten worden afgehandeld op basis van GDPR-regelgeving.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 30 minuten en de deelnemende studenten maken kans op € 100 (op basis van een loterij).

Bron: impulsenwoortblind.nl

Dit bericht is 2572 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail