Oud-Voice Kids winnares opgenomen met depressie

Facebooktwitterlinkedinmail

10 april 2017 – Laura van Kaam, oud-winnares van The Voice Kids, is wederom opgenomen. De 18-jarige zangeres kampt namelijk nog steeds met een zware depressie.

In 2013 won Laura The Voice Kids. Sindsdien had ze dus hoop op een schitterende toekomst. Nog steeds is dat natuurlijk zo; ze is jong én buitengewoon getalenteerd. Oh ja, én heel Nederland weet wie ze is.

Dat dit soort succes geen garantie is voor geluk blijkt wel uit haar verhaal. In december 2016 bekende ze al dat ze depressief was.

Nu schrijft ze op Facebook:

Ok, dus dat. Ik ben weer even opgenomen. Sterker worden op een veilige plek. Het is niet fijn om hier te zitten, maar wel nodig. Stiekem leer ik van mijn eigen berichten hoe belangrijk het is om open en eerlijk te zijn…

Terug van weggeweest, hier ben ik weer, open en eerlijk zoals jullie mij waarschijnlijk al wel kenden. Voor mijzelf: om niet te hoeven liegen. En voor anderen: om te laten zien dat niemand er alleen voor staat, al is het maar voor die ene persoon hierboven die erdoor geholpen is! Een oorlog win je immers niet in je eentje!”

Zojuist schreef ik een gedichtje:
“Niet zo blij, verre van. Ik heb een oorlog in mijn hoofd.
Niet zo vrolijk, niet zo levendig, het is oorlog, ben gesloopt.
Het is alsof een wapenstilstand, mij even weer liet groeien,
Bloemen konden bloeien,
Even niet meer stoeien,
Geen tranen meer die vloeien.
Maar de lente is verdoofd.
Het is weer oorlog in mijn hoofd.” – Laura

#depressiekiesjenietvoor
#socialmediahoeftnietaltijdmooienaardig

Bron: dagelijksestandaard.nl / televizier.nl

Dit bericht is 18548 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail