Welke impact heeft het zorginkoopbeleid op de GGZ? – meld je aan voor gratis webinar

Facebooktwitterlinkedinmail

6 december 2023 – Het blijft een uitdaging om de geestelijke gezondheidszorg betaalbaar, toegankelijk en van goede kwaliteit te maken. Hoewel het Integraal Zorgakkoord mooie doelen stelt voor een gezonde zorg, is het de vraag of het zorginkoopbeleid van zorgverzekeraars genoeg financiële steun en middelen biedt om deze doelen te behalen.

Nu de inkoopronde voor 2024 is afgerond, publiceert Therapieland op 14 december 2023 het webinar: ’Welke impact heeft het zorginkoopbeleid op de GGZ?’. Tijdens dit webinar blikken we samen met expert zorgverkoop Martijn van Wijk (Ovezo) terug op de inkoopronde, en bespreken we de impact van het zorginkoopbeleid op de GGZ. Hoe wordt er gekeken naar digitale zorg? Op welke manier worden ggz-aanbieders gestimuleerd om de wachtlijsten te verkorten? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens dit webinar.

Over Martijn van Wijk

Martijn is initiatiefnemer van (Ovezo) en adviseert als expert zorgverkoop ggz-aanbieders. Hij vertegenwoordigt ggz-praktijken en instellingen in gesprekken en contractuele afspraken met verzekeraars, gemeenten en zorgkantoren. Ovezo introduceerde de RoadmapGGZ: een digitaal platform dat complexe zorgcontracten vereenvoudigt en risico’s minimaliseert, waardoor ggz-aanbieders zich kunnen concentreren op hoogwaardige zorg.

Aanmelden

Vanaf donderdag 14 december om 12:00 uur is het webinar beschikbaar. Wil je meer informatie over de ontwikkelingen rondom het zorginkoopbeleid of weten wat je als ggz-aanbieder voor 2024 te wachten staat? Meld je dan hier aan om de link te ontvangen! Het webinar is vooraf opgenomen, dus je kunt het gemakkelijk bekijken op een moment wanneer het jou uitkomt.

Meer informatie over de webinar zorginkoop >>>

Bron: persbericht

 

Dit bericht is 971 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail