PSV en GGzE gaan voor langdurende samenwerking

Facebooktwitterlinkedinmail

2 oktober 2017 – PSV en GGzE verlengen de intensieve samenwerking. Op zaterdag 30 september tekenden algemeen directeur Toon Gerbrands en Joep Verbugt, voorzitter Raad van Bestuur GGzE in het Philips Stadion een overeenkomst waarmee de samenwerking wordt voorgezet tot 2022.

1 + 1 = 3
Al bij de start in 2015 verklaarde Gerbrands dat waar twee verschillende werelden samenwerken, een derde ontstaat. PSV en GGzE werken al op meerdere gebieden samen: innovatie, zorg, onderzoek en huisvesting. En tot ieders tevredenheid. Zo traint de PSV Foundation jongeren van GGzE De Catamaran, een kliniek voor jongeren van 14 tot 23 jaar. Door voetbal leren zij onder andere samenwerken, omgaan met emoties en het structuren van het dagelijks leven. Medewerkers van de GGzE geven op hun beurt ondersteuning bij specifieke vragen vanuit de jeugdopleiding. Daardoor kan PSV nog meer maatwerk bieden in de ontwikkeling van jonge voetbaltalenten.

BUREN
Sportcomplex De Herdgang van PSV grenst aan landgoed De Grote Beek van GGzE. Spelers en begeleiding van (bezoekende) jeugd,- en damesteams maken veelvuldig gebruik van de nabijgelegen Bed & Breakfast van GGzE. Ook voetbalminnende cliënten plukken vruchten van de samenwerking. Bezoeken van de eredivisiespelers en -speelsters aan de verschillende locaties van GGzE worden druk bezocht.

Bron: psv.nl

 

Dit bericht is 2591 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail