Last Man Standing @Utrecht * ZA 30 OKT, 12-15 uur * Doe mee!

Facebooktwitterlinkedinmail

1 oktober 2021 – Bij Last Man Standing @Utrecht sta je, samen met vele anderen, 3 uur lang op een verhoging midden in Utrecht om aandacht te vragen voor het belang van psychische gezondheid én om zoveel mogelijk geld ophalen voor MIND om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en zij die er last van hebben te ondersteunen.

Door samen in Utrecht te gaan staan, vragen we met 100 man sterk de aandacht voor het belang van mentale gezondheid. Samen staan we sterk! Op de Last Man Standing @Utrecht locatie is plek voor maximaal 100 deelnemers. Op = op, dus meld je snel aan!

Als je je al eerder hebt aangemeld voor Last Man Standing 2021, dan krijg je tot 3 juli 2021 voorrang op andere deelnemers voor deze locatie. Neem in dit geval even contact op met Sabina via het contactformulier.

Waarom meedoen?

Veel jongeren worstelen met mentale gezondheid zoals een depressie, een burn-out, prestatiedruk, een eet- of angststoornis of een andere uitdaging. Maar liefst 4 op de 10 jongeren met psychische klachten durft niet over zijn of haar probleem te praten. Daarom is bespreekbaarheid, aandacht, hulp en ondersteuning, juist nu, heel hard nodig.

Waar worden de donaties aan besteed?
Met Last Man Standing halen we geld op en steunen we projecten zoals de MIND Young Academy en de MIND Young Studio, die gericht zijn op voorlichting, preventie en het ondersteunen en helpen van kwetsbare jongeren.

Hoe werkt het?
Via deze link wordt je door het aanmeldproces geleid:

Vul je gegevens in
Kies hoe jij mee wilt doen: Individueel, een team starten, of als lid van een team
Beschrijf jouw motivatie om mee te doen en voeg je eigen beeldmateriaal toe. Hoe persoonlijker, hoe meer mensen je zult overtuigen om te doneren!

Deel jouw actiepagina met zoveel mogelijk mensen via Whatsapp, Facebook, e-mail, Instagram, QR code, zodat iedereen gaat zien hoe belangrijk mentale gezondheid is en gaat doneren.

Bron: lastmandstanding.doemeemetmind.nl 

 

Dit bericht is 2014 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail