Kom 8 november naar het vrolijke symposium Zorg en Humor in Ede

Facebooktwitterlinkedinmail

18 augustus 2023 – Humor relativeert, ontwapent, ontspant, verbindt, bevrijdt, doorbreekt, ontgift, ontstrest en verlicht. Kortom, humor is goud in de handen van zorgverleners. Daarom organiseert Congressen MetZorg op woensdag 8 november het leukste symposium Zorg en Humor in de ReeHorst te Ede. 

Dat humor een belangrijk instrument in de zorg is, wordt onderkend door diverse landelijke richtlijnen en protocollen. Het positieve effect van humor als evidence-based interventie is wetenschappelijk aangetoond. Toch wordt er op de werkvloer niet uitgebreid stilgestaan bij de werking, de effecten en de mogelijkheden van gebruik van humor. Als je daar meer van weet, kun je humor bewust inzetten en op een natuurlijke manier deel uit laten maken van je werk..

Op dit symposium leer je:

  • hoe je humor kunt inzetten in je zorg voor patiënten met dementie
  • wat het belang en de lol is van denken ‘outside the box’
  • waarom humor zo belangrijk is in de relatie met je patiënt of cliënt
  • hoe je humor als interventie kunt inzetten in netelige situaties
  • hoe je met behulp van een provocatieve manier van coachen lastige gesprekken succesvol kunt laten verlopen.
  • hoe je met behulp van humor een plezierig werkklimaat kunt creëren

Praktische informatie

Voor wie, wanneer en waar
Het congres is bestemd voor alle zorgverleners en vindt plaats op woensdag 8 november 2023 van 9.30-16.30 uur in congrescentrum ReeHorst, Ede. Congrescentrum ReeHorst is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, het ligt op vijf minuten loopafstand van NS-station Ede-Wageningen. Ook is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Kosten
De kosten bedragen € 190, – excl. btw (€ 229,90 incl. btw) tot 8 oktober 2023, op en na 8 oktober betaal je € 210,- excl. btw (€ 254,10 incl. btw). Je ontvangt ongeveer een maand voor het congres een factuur per post. De toegangsprijs is inclusief koffie/thee, een lunch, een afsluitende borrel, een congresmap en de hand-outs van de lezingen. Daarnaast krijgen de deelnemers een kortingsbon voor een cursus van kennispartner E-nursing.

(Annulerings)voorwaarden
Annuleren is kosteloos tot 8 oktober 2023. Op en na 8 oktober wordt bij annulering € 25,- excl. btw in rekening gebracht. Annuleren kan alleen schriftelijk (per e-mail). Op en na 1 november 2023 is annuleren niet meer mogelijk, wel kun je je toegangsbewijs overdragen aan iemand anders.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden tot 1 november 2023.

Bron: persbericht

Dit bericht is 1121 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail