Spel en humor: essentieel voor de behandeling van hechtingstrauma

Facebooktwitterlinkedinmail

22 april 2023 –  In oktober verzorgt de internationaal bekende trainer/therapeut Dafna Lender bij de RINO Groep de masterclass ‘Play en Fun activities for engaging different types of children’ en ook een ervaringsgericht tweedaags seminar ‘Technieken voor geïntegreerde gezinstherapie bij hechtingstrauma’s’.

Masterclass Play en Fun activities for engaging different types of children

Dafna Lender, expert in DDP en Theraplay, biedt unieke inzichten aan iedereen die wel eens vastloopt doordat kinderen niet mee doen aan spel. Deze masterclass op 13 oktober wordt een actieve en interactieve dag met veel inzichten en spelactiviteiten die je direct kan toepassen bij o.a. kinderen of adolescenten die teruggetrokken, hyperactief of niet-meewerkend gedrag laten zien. Deze masterclass is een must als je soms vastloopt doordat kinderen niet participeren in spel. Doe je mee? Accreditatie: NIP, NVO, Register Vaktherapie, SKJ.

Meer weten of aanmelden >>>

Ervaringsgericht 2-daags seminar Technieken voor geïntegreerde gezinstherapie bij hechtingstrauma’s

Dit 2-daagse seminar op 11 en 12 oktober met Dafna Lender is een aanrader voor iedere professional die werkt met ouders die de relatie met hun kind willen herstellen. Als problemen met kinderen voor ouders onoverkomelijk lijken, heb je als professional middelen nodig om de kloof te overbruggen en een mogelijk trauma te herstellen. Dit ervaringsgerichte seminar geeft je inzichten en tools om je cliënten te helpen bij het verbeteren van hun relatie met hun kind, ongeacht de leeftijd. Het is nooit te laat. Accreditatie: FGzPt, NIP, NVO, NVRG, Register Vaktherapie, Registerplein, SKJ.

Meer weten of aanmelden >>>

Dafna Lender
Dafna Lender LCSW is een internationale trainer en supervisor voor professionals die met kinderen en gezinnen werken. Ze is gecertificeerd trainer en supervisor/consultant in zowel Theraplay als Dyadische Ontwikkelingspsychotherapie (DDP).  Dafna’s stijl, of ze nu therapeut of trainer is, combineert het luchtige met het diepzinnige door haar speelse, intense en gepassioneerde manier van werken en contact. Dafna’s expertise is in 25 jaar werken opgebouwd door te werken met gezinnen met gehechtheid in vele omgevingen: risicovolle naschoolse programma’s, therapeutische pleegzorg, thuiscrisisstabilisatie, residentiële zorg en privépraktijken. Ze geeft daarnaast les aan en begeleidt clinici in 15 landen in vier talen: Engels, Hebreeuws, Frans en Spaans. Dafna is de co-auteur van Theraplay the Practitioner’s Guide (2020).

Bron: persbericht

Dit bericht is 1326 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail