Kims Burn-out dagboek: Anders pak je toch gewoon een goed boek?

Facebooktwitterlinkedinmail

24 augustus 2020 – Kim de Lange (42) raakte 2,5 jaar geleden in een zware burn-out. Zoiets hoopt ze nooit meer mee te maken. Ze schreef een boek  waarin humor en burn-out samengaan. Een boek waarin mensen herkenning en erkenning vinden, maar hopelijk ook weer kunnen lachen. 

Kim is zelfstandig ondernemer en alleenstaande moeder als ze van de een op de andere dag in een burn-out belandt. Ze kan zich amper voortbewegen, zelfs het opstaan van de bank is soms teveel. Als onverzekerde ondernemer wil ze zo snel mogelijk beter worden. ​Naast alle goedbedoelde maar nutteloze raad van mensen uit haar omgeving en psychologen met doorsnee adviezen, besluit ze het op eigen wijze te doen. Ze gaat vol goede moed op zoek naar de heilige graal. Die weet ze uiteindelijk te vinden, maar tot haar stomme verbazing is die heel anders dan ze zich voorgesteld had.

Na het zoveelste zelfhulpboek aan de kant te hebben gelegd, besluit Kim zelf een boek te schrijven. Het moest geen boek worden met tips en adviezen, daar zijn er al genoeg van, maar een boek waarin humor en burn-out samengaan. Een boek waarin mensen herkenning en erkenning vinden, maar hopelijk ook weer kunnen lachen.
Nu hoopt Kim als auteur, dat je door het lezen van haar boek, beseft dat je niet gek bent, maar volkomen normaal. Dat het normaal is als je ’s nachts gierend van de angst wakker wordt. Dat boodschappen doen een energievretende klus is met een burn-out. En dat hoe mistig het ook is in je hoofd, je af en toe weer kunt lachen om de idiote ervaringen die zij beschrijf.t ​​​​Prijs: €20,- exclusief verzendkosten
ISBN:  978-94-93191-07-5

Uitgever Paris Book

 

 

Voor €2,50 extra krijg je jouw persoonlijk gesigneerde boek binnen 3 werkdagen toegestuurd.  Wil je dat Kim  er een persoonlijke boodschap inzet, laat haar weten voor wie (jezelf, of aan degene waaraan je het cadeau wilt doen). De rest wijst zich vanzelf.

 

Geert Kimpen (bestsellerauteur De Kabbalist)‘Wat een inspirerend verhaal vol lichtheid en humor geschreven. Kim is de Bridget Jones van dit burn-out tijdperk.’  

Tom Kienhuis (medeoprichter en coach) bij Liberi,  Landelijk burn-out bureau
Makkelijk leesbaar. Erg herkenbaar voor iedereen die direct of indirect met een burn-out te maken heeft (gehad). Met humor beschreven en stiekem toch aardig wat aanknopingspunten voor iemand die zoekt naar wat meer grip in een stressvolle situatie. Absoluut een aanrader.

Toos Ligtenberg (theatermaakster, zangeres): ‘Voor iedereen die zelf kampt met burn-out en andere geïnteresseerden. Kim’s boek is nou eens een boek dat je wél moet pakken. Niet omdat het vol staat met adviezen en tips, maar om onbedaarlijk te lachen om het feest der herkenning.’

Ria: Ik heb het boek met veel plezier gelezen en ook erg meegeleefd. Daardoor kon ik het moeilijk wegleggen! Knap hoe de schrijfster heel dicht bij zichzelf blijft en ontwapenend schrijft over de angst, onzekerheid en worstelingen die bij burn-out horen. Omdat ze dit met zoveel humor doet, blijft het licht. Dat zal een positieve invloed hebben op lezers/lezeressen die in hetzelfde schuitje zitten! De herkenning (ook voor mij als ervaringsdeskundige) zal burn-out-lotgenoten zeker helpen op de moeilijke momenten waarin je soms de hoop verliest dat het ooit nog goed komt.
Het boek is zeker ook een spiegel voor hulpverleners door alle ‘cliënt’-ervaringen die de schrijfster openhartig met ons deelt. Leerzaam!

Dit bericht is 3829 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail