De Nederlandse ggz en Museum van de Geest organiseren het Festival van de Leefstijl

Facebooktwitterlinkedinmail

30 mei 2022  – Wil jij als zorgprofessional aan de slag met leefstijl in je behandeling en begeleiding? Wil je ook voor jezelf meer weten over je lichamelijk en mentaal fit voelen? Kom dan naar het Festival van de Leefstijl op maandag 5 september 2022 bij het Museum van de Geest | Dolhuys in Haarlem. 

 Op het Festival kun je jouw eigen programma samenstellen waarbij (wetenschappelijke) kennisbevordering, innovaties én beleving op diverse leefstijlgebieden centraal staan. ‘Denk daarbij aan een workshop over de inzet van bokstherapie bij trauma en persoonlijkheidsproblematiek door Damiaan Denys, Masja Otter en Eugene Sedney, of kom meer te weten over het leefstijlprogramma van GGz Centraal door Jeroen Deenik. Klaas Boomsma neemt je mee in zijn worsteling met verslaving en de rol van bewegen bij zijn herstel. Naast lezingen, workshops, het innovatieplein en het kennisplein, zijn er educatieve spellen, zorgrobots, filosofie, muziek, lekker en gezond eten en theater. Beleef het allemaal op 1 dag!

Kijk hier voor het programma en het kopen van een kaartje. We hebben een beperkt aantal kaarten tegen een aantrekkelijk Early Bird tarief van 225 euro. Accreditatie wordt aangevraagd bij V&VN, NVvP, NIP, VSR en VVGN. Meer weten? Stuur dan een berichtje aan Ellen Righart, netwerkcoördinator van het waardenetwerk Verslaving en Gezonde Leefstijl

 

Dit bericht is 3938 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail