Boekje ‘Couleur locale’ laat diversiteit zien van zelfregie en herstel

Facebooktwitterlinkedinmail

7 april 2021 – MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid heeft in aanvulling op het eerder gepubliceerde rapport ‘De waarde van zelfregie- en herstelinitiatieven’ (door het Instituut voor Publieke Waarden) nog een inspirerend boekje gemaakt, met als titel ‘Couleur locale’.

Het boekje toont 15 zelfregie– en herstelinitiatieven, verspreid over heel Nederland, die samen de waaier van mogelijkheden laten zien. Deze intitiatieven ontstaan wanneer mensen vanuit zelfregie samen vorm gaan geven aan herstel. Beide publicaties laten elk vanuit hun eigen unieke invalshoek de waarde van zelfregie- en herstelinitiatieven zien en dragen bij aan het realiseren van een duurzame financiering. En natuurlijk hopen we met dit boekje nog meer mensen te stimuleren om dergelijke mooie initiatieven te omarmen of te starten.

De publicatie is hier te downloaden. 

(Het aantal gedrukte exemplaren is beperkt; wil je toch graag een exemplaar ontvangen? Stuur dan een mail naar moniek.reckman@wijzijnmind.nl. Dan sturen we het op, zolang de voorraad strekt.)

Bron: mindplatform.nl 

Dit bericht is 3298 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail