21 nieuwe praktijkprojecten over verward gedrag in 2018

Facebooktwitterlinkedinmail

2 januari 2017  –  21 regionale praktijkprojecten hebben voor 2018 subsidie gekregen om de hulp aan mensen met verward gedrag te verbeteren. Deze subsidies zijn het resultaat van de 4e subsidieronde van het Actieprogramma voor mensen met verward gedrag. Met het actieprogramma draagt ZonMw bij aan een goed werkende aanpak voor ondersteuning, opvang en zorg voor mensen met verward gedrag en hun omgeving.

21 projecten
De projecten zijn gericht op het in de praktijk toepassen van 1 of meer van de 9 bouwstenen voor een lokale, sluitende aanpak voor mensen met verward gedrag. Van deze 21 projecten zijn er 8 gericht op het toepassen van alle bouwstenen (een sluitende aanpak) en 13 op het in de praktijk brengen van één of enkele) bouwst(e)en(en). De projecten gaan allemaal uiterlijk 1 januari 2018 van start.

Pilotprojecten (toepassen van alle bouwstenen)

Stimuleringssubsidies (toepassen van minstens 1 van de 9 bouwstenen)

Nieuwe subsidiemogelijkheden

Wilt u ook aan de slag met een betere ondersteuning, opvang en zorg voor mensen met verward gedrag en hun omgeving? Dan komt u wellicht in aanmerking voor subsidie. Bekijk de nieuwe subsidiemogelijkheden op de website van ZOMmw..

Meer informatie:

Bron: zonmw.nl

Dit bericht is 3614 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail