Start op Blue Monday met de gratis 20 dagen meditatie challenge

Facebooktwitterlinkedinmail

15 januari 2021 – Jazeker, ik wil graag meer doen met meditatie, maar het komt nu even niet uit. Ik zou eigenlijk meer moeten ontspannen, maar waar haal ik de tijd vandaan? Het lijkt me best interessant, maar ik ben gewoon niet van dat zweverige. Ik heb wel een tijdje ontspanningsoefeningen gedaan, maar dat was zo sáái!

De meeste mensen herkennen zich vast in een van deze redenen. En tegelijkertijd hoeven we je vast niet meer te overtuigen dat meditatie goed voor je is. De kranten en tijdschriften staan er immers bol van. Er zijn talloze wetenschappelijke onderzoeken naar de effecten gedaan en ook menig bekende Nederlander zit inmiddels op zijn of haar kussen. Maar tegelijkertijd is het zó lastig om aan iets nieuws te beginnen als je nauwelijks tijd hebt..

Laat 2021 jouw meest relaxte jaar worden!
Dát is de reden dat het online meditatieplatform Meditatie.live het initiatief heeft genomen om iedereen die graag wat vaker wil ontspannen, te helpen om een gewoonte te creëren. Wat vaker ontspannen is gezond en hoeft niet zo moeilijk te zijn als je het met elkaar doet.

Op maandagavond 18 januari start de Meditatie challenge 20×21, met als doel om gedurende 20 dagen, samen live te mediteren. Op deze manier zul je al snel ervaren wat regelmatige ontspanning jou kan opleveren aan rust en welbevinden. Als je je aanmeldt bij Meditatie.live, kun je een maand lang iedere werkdag meedoen met een live en online gegeven ontspanningsoefening. En het mooie is.. de challenge is helemaal gratis!

Iedere werkdag een nieuwe oefening

Meditatie.live is een online meditatieplatform wat al enkele jaren bestaat en waarop iedere werkdag een live meditatie wordt gegeven door een ervaren meditatietrainer. De 15 trainers verschillen in aanpak en achtergrond, waardoor je als deelnemer veel afwisseling in de oefeningen zult ervaren. De trainer zelf is live in beeld, maar de deelnemers zijn niet te zien en niet te horen. Wel kun je met de trainer communiceren via de chat. De trainer beantwoordt direct alle vragen, opmerkingen of suggesties van de deelnemers en kan inspringen op dat wat er gebeurt. Dit maakt oefenen met elkaar een stuk leuker, bovendien ervaar je zo meer verbinding tijdens de oefening.

Zo doe je mee met de Challenge 20×21 Mediteren

Ga naar www.meditatie.live/challenge en schrijf je in. Je ontvangt een wachtwoord en kunt daarmee direct inloggen op de website. Je hebt vanaf dat moment toegang tot alle opgenomen meditaties en je kunt meedoen met alle live meditaties gedurende de challenge die start op maandag 18 januari om 20.00 uur.

Het is de bedoeling dat je 20 dagen tot en met vrijdag 12 februari meedoet aan alle live meditaties, die ongeveer 21 minuten duren. En kun je een keer niet meedoen, dan is dat geen enkel probleem, want je kunt de oefening altijd terugkijken vanuit het archief. Zie deze challenge als jouw sportschool voor je mind, die je vast en zeker meer energie zal geven. Laat 2021 jouw meest relaxte jaar worden en doe met ons mee!

Bron: persbericht

Dit bericht is 2024 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail