Jaarcongres de Viersprong: Bewogen tijden! Wat maakt van ons een betere behandelaar?

Facebooktwitterlinkedinmail

22 augustus 2019 – Op 4 oktober 2019 organiseert de Viersprong het jaarcongres ‘Bewogen tijden!’, tevens het afscheidscongres van oud-bestuurder Roel Verheul, in de Kunsthal, Rotterdam.  Het thema is ‘Wat maakt van ons een beter behandelaar? ‘

Ben jij vandaag een betere behandelaar dan gisteren? Ben je een betere behandelaar dan 1, 5, 10 of 30 jaar geleden? Welke patiënten hebben van jou een betere behandelaar gemaakt? Van welke behandelaars, opleiders en wetenschappers heb jij veel geleerd?

Wij vragen het aan 8 vooraanstaande sprekers, die ieder op geheel eigen wijze hun verhaal met je delen. Hoe hebben zij geleerd van nieuwe visies of onderzoeksbevindingen in hun werk? Waar worstelen zij mee in hun behandelkamer? In hun leven? En hoe maken deze worstelingen hen vandaag een betere behandelaar dan voorheen? 

Op 4 oktober nemen de sprekers ons tijdens het congres mee in hun gedachten hierover en reiken ze jou toepasbare handvatten aan om zelf mee aan de slag te gaan. Jacobine Geel leidt deze praktische dag in goede banen.

‘Niets veranderlijker dan de mens’, sprak Roel Verheul 15 jaar geleden uit bij zijn oratie als hoogleraar. Roel is eind 2018 afgezwaaid als bestuurder van de Viersprong en met dit congres nemen we tevens afscheid van hem.

Programma
De dag wordt geopend door voorzitter Raad van Bestuur van de Viersprong, Walter Franken. Dagvoorzitter Jacobine Geel neemt het programma met de toeschouwers door:
09.45 uur – Damiaan Denys – Kennis bij gebrek aan kennis
10.30 uur – Frans Schalkwijk – Het zijn de emoties sufferd!

Komt u ook naar het Jaarcongres de Viersprong: Bewogen tijden! op 4 oktober 2019?
Klik hier voor meer informatie en om u direct in te schrijven.

 

Dit bericht is 2481 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail