Gratis psychiatrische cabaretvoorstelling door Marjolijn van Kooten

Facebooktwitterlinkedinmail

9 januari 2019 – Op maandag 21 januari,  Blue Monday, de ‘meest depressieve’ dag van het jaar, geeft cabaretière Marjolijn van Kooten een gratis psychiatrische cabaretvoorstelling voor depressieven. 

Op Blue Monday, oftewel de zogenaamde depressieve dag van het jaar, biedt Marjolijn van Kooten een speciale voorstelling voor mensen met psychische klachten aan. De voorstelling is gratis te bezoeken en bevat een compilatie van haar cabaretvoorstellingen over haar leven met psychische klachten. De compilatievoorstelling vindt op maandagavond 21 januari 2019 plaats in het Betty Asfalt Complex te Amsterdam.

Marjolijn van Kooten

Marjolijn leed zelf jarenlang aan een zware angststoornis. In haar voorstellingen vertelt ze over haar leven als “depressieve angsthaas” en zwartkijker met behulp van ontroerende liedjes. Eerder trok Van Kooten al met psychiater Bram Bakker langs theaters met de voorstelling ‘Geen paniek’. Op dit moment tourt ze met ‘Ik zie de bui al hangen’ door Nederland. De cabaretière zegt de voorstelling gratis aan te bieden, omdat ze weet hoe mensen met psychische klachten soms niet in staat zijn om een ticket te betalen.

Nu wil ik andere mensen met depressie – en angstklachten laten zien dat er hoop is. aldus Van Kooten

Tickets

Kaarten voor de voorstelling zijn te reserveren via de website van Betty Asfalt.

Bekijk hier de trailer van de laatste voorstelling ‘Ik zie de bui al hangen’:

Bron: artiestennieuws.nl

Dit bericht is 4078 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail