Geld voor jouw project? Schrijf nú in voor de GGZ Herstelspecial!

Facebooktwitterlinkedinmail

5 september 2019 – Samen met Coöperatie VGZ reikt MIND elk jaar de herstelspecial uit, een geldprijs voor initiatieven of projecten die helpen met herstel bij psychische problemen. Wil je met jouw initiatief kans maken op de herstelspecial? Meld dan nu je project aan via de website van VGZ. Dit kan tot 20 september 2019.

Initiatieven die zich richten op herstel van ggz-cliënten worden niet gefinancierd vanuit de zorgverzekeringswet waardoor ze afhankelijk zijn van subsidies. VGZ pakt samen met MIND haar maatschappelijke rol. Wij zetten herstel, eigen regie en herstelondersteunende zorg in de ggz op de kaart door het uitreiken van de GGZ Herstelspecial.

Dit is een geldprijs waarmee we herstelinitiatieven steunen zodat zij herstelondersteuning kunnen blijven bieden. De geldprijs wordt bijeengebracht door ggz-instellingen die van elke ingekochte DBC van Coöperatie VGZ één euro afdragen. Dat maakt samen een mooi bedrag wat wordt verdeeld onder de ingediende herstelinitiatieven.

Het aanmeldformulier en de voorwaarden voor deelname vind je hier.

Als je vragen hebt over de ggz-herstelspecial kun je die mailen naar ggzherstelspecial@vgz.nl of steven.makkink@wijzijnmind.nl.

Dit bericht is 3059 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail