Dag van de Ervaringsdeskundige 2019 Samen Verder; Noaberschap

Facebooktwitterlinkedinmail

28 maart 2019 – Op 11 april zal in het Twentse Hengelo op het Hazemeijer Terrein de 4e editie van de Dag van de Ervaringsdeskundige plaatsvinden. Een landelijk congres voor en door ervaringsdeskundigen en geïnitieerd vanuit de Vereniging van Ervaringsdeskundigen.

De organiserende ploeg, bestaande uit ervaringsdeskundigen van Intact Herstel en Zelfhulp, MensDoorMens, Ixta Noa, Wopit, Bureau Herstel, RIBWGO en de Dimence Groep, heeft met hun enthousiasme deze landelijke dag naar Twente weten te halen.

Het thema van de dag is “Samen Verder; Noaberschap”. Het programma is gericht op samenwerking tussen zorg organisaties, gemeenten en het sociale domein maar ook tussen ervaringsdeskundigen en hulpverleners in alle variaties die er zijn. Als goede noabers versterk je elkaar, iets waar we trots op zijn in Twente.

Op de Dag van de Ervaringsdeskundige is er volop ruimte voor ontmoeting en inspiratie tussen alle mensen en partijen. Door het bezoeken van de workshops, de Kennismarkt en het Ontmoetingsplein kun je als bezoeker ontdekken wat voor mooi initiatieven er bestaan in Twente en Nederland op het gebied van ervaringsdeskundig werken. Er wordt aandacht besteed aan werken vanuit ervaring op alle leefgebieden, vanuit naasten, op beleidsniveau en rondom arbeidsparticipatie. Ook kun je kennis maken met diverse opleidingsmogelijkheden tot ervaringsdeskundige.

Wil je deze dag graag bezoeken? Meldt je dan aan op www.dvded.nl en schrijf je in!

Dit bericht is 3101 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail