Webinar EUCOMS: ervaringsdeskundigheid over de hele wereld

Facebooktwitterlinkedinmail

5 januari 2021 – Op woensdag 27 januari van 19:00 – 21:00 uur neemt Rene Keet van GGZ NHN je tijdens een webinar in twee uur mee over de hele wereld  in het kader van ervaringsdeskundigheid.

In dit webinar zal Rene Keet, directeur van de FIT-academy van GGZ Noord-Holland-Noord en voorzitter van EUCOMS je voorstellen aan vijf ervaringsdeskundigen van over de hele wereld die een rol spelen bij de ontwikkeling van ervaringsdeskundigheid tot een fundament van community mental health.

Oda Hoilund, lid van het bestuur van EUCOMS beschrijft de inzet van cliëntenpanels in Oslo. Charlene Sunkel beschrijft het Gkobval Mental Health Peer Network, dat op alle continenten leden heeft en ondere andere zeer actief is in Afrika. Beverley Rose beschrijft vervolgens het gebruik van ervaringsgerichte kennis in onderzoek in haar rol als bestuurslid van het User Research Centre.

Na een pauze met livemuziek deelt Emma Sørgaard haar ervaring met het Deense Peer Network. Dan steken we de Atlantische Oceaan over naar de Verenigde Staten waar Lisa St George uitlegt hoe RI International ervaringsdeskundigheid als onderdeel van de zorgsystemen in de gehele VS en ver daarbuiten gebruikt.

Je kan je registeren via https://zoom.us/webinar/register/WN_tRpq3S2nQPuyW3QiDSlh7g/

.Bron: denederlandseggz.nl

 

Dit bericht is 2298 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail