Splinter Chabot over podcast ‘Joshua & Splinter in Therapie’

Facebooktwitterlinkedinmail
12 november 2022 – Presentator en schrijver Splinter Chabot en Chef’Special-zanger Joshua Nolet zijn samen een jaar lang in therapie gegaan bij psychiater Femke Verduin. Ze maakten hier de podcast ‘Joshua & Splinter in Therapie’ over. “Psychiaters zijn geen enge wezens!”

In deze podcast krijg je een intiem inkijkje tussen de oren van schrijver Splinter Chabot en zanger Joshua Nolet. Een jaar lang praatten ze onder begeleiding van psychiater Femke Verduin openhartig over persoonlijke obstakels, angsten en overwinningen. Femke houdt niet alleen Joshua en Splinter, maar ook de luisteraar een spiegel voor. Hoe beïnvloeden onze mentale hindernissen ons leven? En hoe kun je daar het beste mee omgaan?

Chabot: ” Joshua en ik zijn hele goede vrienden. In die hoedanigheid heb ik Josh gevraagd als gast in mijn talkshow SPLNTR!. Hij worstelt met zware depressies, en daar wilden we een open gesprek over voeren. Daar kwamen veel reacties op”.

De eerste twee van de tien afleveringen van’Joshua & Splinter in Therapie staan inmiddels op Podimo. “We hopen dat mensen zich herkennen in onze verhalen en dat ze het gesprek durven te openen”, vertelt Splinter aan LINDA.nl.

De podcastmakers vertelden er ook over in Khalid & Sophie (BNNVARA). Kijk het interview terug: https://lnkd.in/emivtjFP (vanaf 31:40).

Bron: linda.nl / gzpsychologie.nl

Dit bericht is 1858 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail