Doe mee met de MIND Blue Monday Run op 18 januari

Facebooktwitterlinkedinmail

16 december 2020 – Op Blue Monday, zogenaamd de meest ‘depressieve’ dag van het jaar, die in 2021 op 18 januari valt, komen we met z’n allen in beweging. Niet alleen voor onze eigen mentale gezondheid, maar ook om psychische problemen bij jongeren zoals depressie te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen.

Op Blue Monday, zogenaamd de meest ‘depressieve’ dag van het jaar, die in 2021 op 18 januari valt, komen we met z’n allen in beweging. ook mee aan de MIND Blue Monday Run en steun onder andere het scholenproject MIND Young Academy en de MIND Young Studio, een online platform van MIND-jongeren om jongeren te helpen om te gaan met psychische problemen. Juist nu kunnen ze jouw hulp goed gebruiken!

Wat is de MIND Blue Monday Run?

Maandag 18 januari is het weer Blue Monday, volgens de Britse psycholoog Cliff Arnall de meest sombere dag van het jaar. Met de MIND Blue Monday Run vragen we aandacht voor depressie, maar ook voor iedereen die zich in deze uitzonderlijke periode somber voelt. We halen geld op voor jongeren die te maken hebben met psychische klachten. Je loopt alleen of met z’n tweeën, maar je bent verbonden met alle andere MIND Blue Monday Run lopers.

Hoe werkt het?

  • Meld je aan met dit formulier (5 minuten).
  • Met de foto en het tekstje dat je invult in het formulier maken wij een actiepagina voor je aan.
  • Laat je gemakkelijk sponsoren door je actiepagina te delen via WhatsApp, mail, Instagram, Twitter, Facebook, Linkedin, wat je maar wilt.
  • Zoek een mooie plek op en ga hardlopen of wandelen of huppelen, als het maar bewegen is en liefst buiten.

 

Meld je aan

Wil jij je inzetten voor jongeren die te maken hebben met psychische klachten en tegelijk werken aan je eigen mentale gezondheid? Meld je dan nu aan!

Bron: wijzijnmind.nl  

Dit bericht is 2235 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail