Spirit en de Bascule samen verder als Levvel

Facebooktwitterlinkedinmail

6 juli 2020 – Vanaf 1 juli 2020 is de fusie tussen Spirit en de Bascule een feit. Na jarenlange samenwerking en een bestuurlijke fusie, gaan we per 1 juli officieel samen verder – als Levvel.

In Nederland zien we nog te vaak de jeugdzorg en kinder- en jeugdpsychiatrie als twee gescheiden werelden. Bij Levvel komen die werelden samen. We combineren onze expertises vanuit de specialistische jeugdzorg en de academische kinder- en jeugdpsychiatrie. We bieden op
een effectieve en efficiënte manier de hulp die nodig is: integraal, van ambulante opvoedondersteuning tot hoog complexe psychiatrische zorg voor kinderen, jongeren en (pleeg)gezinnen. Samen zijn we veel meer dan alleen. Samen zijn we Levvel, de specialisten voor jeugd en gezin.

Bij Levvel vragen we aan kinderen, jongeren en (pleeg)gezinnen die bij ons komen: hoe kunnen we je helpen, wat heb je nodig? Door het samenvoegen van onze expertises, kunnen we nog beter aansluiten op hun situatie. Met de combinatie van praktische ervaring en (wetenschappelijke) kennis vinden we kansen en effectieve oplossingen die passen bij het leven van kinderen, jongeren en (pleeg)gezinnen. Daar voegen we een dosis lef aan toe: we wijken af van regels als dat nodig is. Kunnen wij het niet oplossen, dan laten we niet zomaar los. Kinderen, jongeren en (pleeg)gezinnen kunnen op ons rekenen. We helpen hen op weg, zodat zij met een stevige basis de toekomst tegemoet kunnen.

Levvel is de start is van een nieuwe toekomst. Natuurlijk blijven we vol inzetten op onze samenwerking met het onderwijs, volwassen GGZ, politie, justitie, maatschappelijke opvang, woningbouwcorporaties en gemeenten, en met organisaties en netwerken uit hele andere branches. Hiermee houden we onszelf scherp en creëren we ruimte voor innovatie en ontwikkeling van nieuwe hulpvormen die aansluiten bij wat kinderen, jongeren en gezinnen nodig hebben. Om met elkaar naar een ‘next levvel’ te groeien.

Kijk ook op www.levvel.nl

Bron: debascule.com

Dit bericht is 6503 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail