Seminar dr. Franz Ruppert – Persoonlijke verdieping en inspiratie

Facebooktwitterlinkedinmail

14 april 2021 –  Op zaterdag 24 en zondag 25 april organiseert Interakt een Seminar met als thema “Wie ben ik en wat wil ik? Zelfontmoetingen door middel van de resonantiemethode”. Het Interakt-seminar met dr. Franz Ruppert is voor velen een jaarlijks terugkerend hoogtepunt van persoonlijke verdieping en inspiratie, voor anderen een nog onbekend fenomeen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! 

Wie is Franz Ruppert?
Dr. Franz Ruppert is docent psychologie in München en werkzaam als vrijgevestigd psychotherapeut. Hij ontwikkelde de traumaverwerkingsmethode identiteitgeoriënteerde psychotraumatheorie en -therapie (IoPT), waarbinnen het ‘opstellen van het verlangen’ wordt gebruikt om trauma’s bewust te maken en op te lossen. Daardoor wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam ondersteund. De methode van Ruppert ligt aan de basis van onze IZR-methode.
Ruppert is daarnaast de auteur van een aantal succesvolle boeken en zijn seminars over de hele wereld zijn niet zelden uitverkocht.

Ben je nieuwsgierig naar zijn unieke werkwijze? Geef je dan op voor het online seminar, waarin Franz Ruppert live-online werkt met zijn IoPT-methode, een lezing houdt over zijn werk en waarin je bovendien vragen kunt stellen.

Omdat we het seminar in deze zo moeilijke tijden graag voor iedereen toegankelijk willen houden, hebben we de prijs aanzienlijk verlaagd. Dat maakt het voor jou extra aantrekkelijk om er dit jaar een of twee dagen bij te zijn.

Het thema en programma van het seminar en de lezing
Het meest recente werk van Franz Ruppert stelt nog meer dan in de jaren daarvoor de indringende vraag: Wie ben ik en wat wil ik?

Wie ben ik en wat wil ik? Zelfontmoetingen door middel van de resonantiemethode zal dan ook het thema zijn van het online-seminar.

De online-lezing heeft als thema:
Wie ben ik in een getraumatiseerde en traumatiserende samenleving?

NB accreditatie bij het SKB is aangevraagd

Voertaal
Engels is de voertaal van zowel het gehele online seminar als de online lezing. Er zal niet doorlopend vertaald worden, maar uiteraard kunnen we je in voorkomende gevallen helpen je vraag in het Engels te formuleren.

De reserveringsmogelijkheden voor het online seminar en de online lezing 
Je kunt zowel één als twee seminardagen deelnemen. In alle gevallen maakt de lezing daar deel vanuit. Je kunt ook uitsluitend de lezing volgen, zonder deel te nemen aan het seminar. Daardoor ontstaan er verschillende opties:

  • Twee seminardagen plus lezing zaterdag 24 april 8.30 uur tot zondag 25 april 18.00 uur. Kosten: € 285,-
  • Zaterdag 24 april seminardag en zaterdagavond 24 april lezing (8.30 uur – 22.45 uur). Kosten: € 165,-
  • Zaterdagavond 24 april lezing (19.30 uur – 22.45 uur) en zondag 25 april seminardag (8.30 – 18.00 uur). Kosten: € 165,-
  • Alleen lezing zaterdagavond 24 april 19.30 uur. Kosten: € 35,-

Je kunt je via de button hieronder aanmelden. Ook vind je daar meer informatie over onder andere;

  • een online opstellingsseminar – wat kan je daarvan verwachten?
  • het programma en de organisatie van het seminar
  • aantal deelnemers
  • gebruik van Zoom
  • privacy en vertrouwelijkheid
  • meer informatie en aanmelden

We hopen dat je erbij bent!

Boek bestellen 

Wie ben ik in een getraumatiseerde en traumatiserende samenleving? Franz Ruppert
€ 23,50 incl. btw

Hoe dader-slachtofferdynamieken ons leven bepalen en wij ons hieruit kunnen bevrijden
Auteur: Franz Ruppert
Uitgever: Uitgeverij Mens!

Nederlandstalig
224 pagina’s
ISBN 9789463160223
april 2021

Bron: persbericht

Dit bericht is 4747 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail