Gratis e-learning over rookvrije zorg beschikbaar

Facebooktwitterlinkedinmail

16 juli 2021 –  Er is een gratis e-learning van de GGZ ecademy over rookvrije zorg beschikbaar. Deze e-learning wordt binnen en buiten de ggz hoog gewaardeerd. Dit hele jaar is de e-learning ook gratis beschikbaar voor niet-leden.

In deze e-learning worden medewerkers gemotiveerd om hun steentje bij te dragen aan het rookvrij maken en houden van hun organisatie. Als alle medewerkers samen in actie komen tegen roken en het belang van rookvrije zorg inzien, gaat het lukken om in 2025 alle bij ons aangesloten lidinstellingen rookvrij te maken en houden.

Leerdoelen
Als deelnemer weet je na het volgen van deze e-learning over het ontstaan van tabaksgebruik, begrijp je wat een rookvrije zorgorganisatie inhoudt en kan je het rookvrij-beleid uitdragen. Ook heb je na deze e-learning  kennis over tabak en tabaksverslaving, weet je hoe de behandeling van tabaksverslaving eruitziet en kan je uitleggen wat je eigen rol is bij de behandeling van een tabaksverslaving.

Gratis voor iedereen toegankelijk
Dit product staat in 2021 ‘in the picture’. Dat betekent dat het gratis en voor iedereen toegankelijk is. Bekijk hoe je toegang krijgt tot de leeromgeving.

Aanjagers rookvrije ggz
Heb je vragen over de e-learning? Of wil je meer weten over rookvrije ggz in het algemeen? Neem dan contact op met onze aanjagers rookvrije ggz Trijnie Rozema, trozema@denederlandseggz.nl en Anton van Balkom, avbalkom@denederlandseggz.nl.

Bron: denederlandseggz.nl

Dit bericht is 1591 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail