Online Interactief Congres voor hoog-risico beroepen en hulpverleners

Facebooktwitterlinkedinmail

27 november 2020 – Tijdens het online congres ‘Onderhouden en behouden van mentale gezondheid en welzijn in veeleisende beroepen van reddingswerk en hulpverlening’ op 12 maart 2021 is aandacht voor preventie van gezondheid en welzijn tijdens een intensief beroepsleven vanuit de wetenschap en de praktijk.

Reddingswerkers, hulpverleners, politie en security professionals zetten zich in voor orde, veiligheid en gezondheid. Het is dankbaar om van betekenis te zijn en het verschil te kunnen maken. Echter deze hoog-risico beroepen zijn ook veeleisend voor hun persoon en privéleven.

In deze periode van COVID doen we in hoge mate een beroep op deze professionals. Het is belangrijk te realiseren dat ze ook naast deze periode van COVID, een loopbaangeschiedenis met zich meedragen van veeleisend werk in verschillende situaties.

Tijdens het interactieve congres zal de  ochtend bestaan uit nationale en internationale presentaties en de middag uit ‘best practice workshops’. Meer informatie over welke lezingen en workshops gegeven worden vindt u via deze link  

De doelgroep betreft leidinggevenden, beleidsmakers en zorgprofessionals, die de meest recente preventieve inzichten willen leren kennen en toepassen voor professionals werkzaam in reddingswerk (politie, brandweer, ambulance en militairen) en hulpverlening.

Aanmelden: Kosten deelname Eur 295,- (btw vrij in het kader van beroepsgerichte scholing). Bij aanmelding en betaling voor 31 december 2020, kan één betalende deelnemer, twee collega’s kosteloos laten deelnemen. U kunt uw ticket voor het congres online bestellen via: www.balans-en-impuls.nl. In de dagen voorafgaand aan het event ontvangt u van ons per email dan de inlog gegevens voor het online platform. Op dit platform vindt in besloten omgeving het online congres plaats.

Bij de volgende verenigingen is de accreditatie toegekend en het congres gepubliceerd op de verenigingswebsite:

  • FGzPt (7 punten)
  • Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals (6 punten)
  • LV POH-GGZ (6 punten)
  • Registerplein Register GGZ-agogen, Register Maatschappelijk werk en Register Sociaal Werkers (6 punten)
  • NVvA (3 punten)
  • Accreditatie door de ABSG en NIP A&O wordt op korte termijn verwacht.

Komt u ook? U kunt zich nu inschrijven via website:

Dit bericht is 1582 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail