Online congres Duurzaam inkopen in de zorg

Facebooktwitterlinkedinmail

5 februari 2021 – Actief bijdragen aan het verduurzamen van de zorg, begint bij het verduurzamen van de inkoop. Laat je inspireren en informeren over de nieuwste kennis en ervaringen. Meld je aan voor het online congres Duurzaam inkopen in de zorg dat Intrakoop, Nevi, MilieuPlatformZorg en MVO Nederland samen met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport voor 4 maart hebben georganiseerd.

Het congres is interessant voor iedereen die betrokken is bij het inkoopproces en het verduurzamen van zijn of haar zorgorganisatie.

Wat kun je verwachten? Om 13:00 uur opent presentator Talitha Muusse het congres. Zij geeft het woord aan inspirerende sprekers als:prof. dr. ir. Fredo Schotanus, over hoe we publieke inkoop doelmatig houden (betaalbaarheid, beschikbaarheid) en tegelijkertijd verduurzamen en circulair maken;

  • prof. dr. Jeroen Meijerink, over wat wij kunnen leren van het project “de Groene O.K.” en het project Plastic Afval;
  • prof. dr. Victor Lamme, over hoe ons brein omgaat met de verandering die nodig is voor verduurzaming. En over hoe we weerstand verlagen en collega’s motiveren om samen te werken aan verduurzaming.

Tussendoor kun je deelsessies volgen waarin het delen van kennis, ervaringen, praktische tips, oplossingen, handvatten en tools centraal staat. Denk aan sessies over het verduurzamen van de voedselketen in de zorg, over de Milieuthermometer Zorg en over een stappenplan voor het scheiden van plastic afval. Zo kun je na het congres direct zelf aan de slag in je eigen zorgorganisatie.
Rond 16:00 uur is de afsluiting van het congres.

Bekijk het volledig programma met alle deelsessies

Deelname is gratis. Aanmelden kan hier.

Bron: denederlandseggz.nl 

Dit bericht is 1421 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail