Olcay Gulsen vertelt open over depressie: ‘Ik heb twee jaar lang gehuild’

Facebooktwitterlinkedinmail

25 januari 2019 – Olcay Gulsen stopte vorig jaar met haar modemerk SuperTrash en werd fulltime presentator. Inmiddels presenteert ze verschillende programma’s, maar daar ging een zware tijd aan vooraf. Ik ben op een gegeven moment mijn zelfvertrouwen verloren”, vertelt ze in een interview met VIVA, zo meldt Lindanieuws

In het interview met het blad vertelt presentatrice Olcay Gulsen over haar roerige periode. “Ik dacht dat ik nergens goed genoeg voor was. Ik raakte depressief en heb twee jaar lang gehuild, terwijl ik daarvoor tien jaar lang geen traan had gelaten. Ik was altijd zo bezig met de buitenkant, hield mensen op gepaste afstand.”

Ze hoort nu vaak terug dat ze ‘gehaast en ongeïnteresseerd’ overkwam. “Ik begrijp nu wat ze daarmee bedoelen.” Ook in Flair doet de presentatrice deze week haar verhaal. Daarin vertelt ze onder andere dit: “Ik vond mijn leven vreselijk, ik vond mijzelf vreselijk.”

Overstap naar de media 

Nu de presentatrice de overstap naar de media heeft gemaakt, gaat het een stuk beter met haar. “Ik ben blij om er nu achter te komen dat je in het leven nieuwe kansen krijgt, zolang je alles maar met je hart blijft doen. Er leven te veel mensen in een gedwongen rol, daar is het leven veel te kort voor.”

Eind vorig jaar sprak LINDAnieuws Olcay zelf over haar bewogen jaar. Lees dat interview hier.

Lees het hele interview met Olcay Gulsen in de VIVA of via Blendle (€).

Bron: lindanieuws.nl

 

Dit bericht is 4478 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail