Nieuwe e-learningmodule ‘Destigmatiserend werken’ voor ggz-professionals

Facebooktwitterlinkedinmail

18 juni 2019 – Herstel is alleen mogelijk als cliënten in de ggz niet worden gestigmatiseerd. Daarom ontwikkelde Samen Sterk zonder Stigma in samenwerking met de GGZ Ecademy de gratis e-learningmodule ‘Destigmatiserend werken’. Op 4 juli vertellen we je in een webinar alles over deze e-learning.

In de e-learningmodule leer je in twee uur wat de impact van (zelf)stigma is en hoe jij nog beter destigmatiserend kunt werken. De module is bedoeld voor alle ggz-hulpverleners (in opleiding) die meer willen weten over:

  • (zelf)stigmatisering bij de cliënt en binnen de eigen ggz-organisatie;
  • de impact van stigmatisering op de cliënt;
  • destigmatiserend werken en de eigen rol hierin.

WEBINAR 4 JULI

Wil je meer weten over deze e-learningmodule? Meld je aan voor het webinar op 4 juli 2019. Je krijgt dan meer achtergrondinformatie, zowel over de module als over (zelf)stigma, en kunt al je vragen stellen.

Geef je op door een mailtje te sturen naar info@ggzecademy.nl met als onderwerp ‘webinar destigmatiserend werken’. Je ontvangt een link naar het webinar en krijgt een week en een dag van tevoren nog een reminder.

AANMELDEN VOOR DE E-LEARNING DESTIGMATISEREND WERKEN

Werk of studeer je bij een organisatie die is aangesloten bij GGZ Ecademy? Informeer bij je eigen organisatie hoe je toegang krijg tot de e-learningmodule Destigmatiserend werken.

Alle andere ggz-professionals (in opleiding) vinden de e-learningmodule via deze link. Het aanmelden is een tweetrapsracket: meld je eerst aan bij het leerplatform van GGZ Ecademy en wacht op toestemming. Vervolgens kun je je aanmelden voor de juiste leeromgeving. De aanmeldcode voor onze e-learning is: EXT_Stigma.

MEER WETEN?

Bron: samenzonderstigma.nl 

Dit bericht is 3621 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail