Nieuw boek: Zó werkt de geestelijke gezondheidszorg

Facebooktwitterlinkedinmail

2 april 2021 – Vier op de tien Nederlanders krijgen in hun leven te maken met psychische problemen. Welke vormen van zorg en ondersteuning kunnen zij krijgen? Welke wetten regelen dit en wie betaalt wat? Dit en nog veel meer staat in het nieuwe boek Zó werkt de geestelijke gezondheidszorg. Handig voor iedereen die in de geestelijke gezondheidszorg werkt of gaat werken, er beleid over maakt, of er in de privésfeer mee in aanraking komt.

Wat zijn veel voorkomende problemen waar de ggz bij helpt? Waar krijgen mensen met psychische problemen zoal zorg en van wie? Wat is het verschil tussen een psycholoog, psychotherapeut of psychiater? En hoe ontwikkelen de uitgaven aan ggz zich? Zó werkt de geestelijke gezondheidszorg geeft antwoorden op deze en nog veel meer vragen.

Zó werkt de geestelijke gezondheidszorg is een uitgave van Platform Zó werkt de zorg en is gemaakt met zeventien partijen, waaronder Zorgverzekeraars Nederland. Het boek is vanaf 21 april verkrijgbaar in de (online) boekenwinkel, in drukwerk en als e-book.

Bron: zn.nl

Dit bericht is 5328 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail