Gratis mindfulness app van VGZ voor heel Nederland

Facebooktwitterlinkedinmail

20 november 2022 – Lekker in je vel zitten. Dat staat bij VGZ voorop. En dus heeft VGZ een gratis mindfulness app voor heel Nederland. De app bestaat uit meer dan 100 Nederlandstalige oefeningen. Van yoga-oefeningen tot slaapmeditaties.

Het effect van VGZ Mindfulness Coach is wetenschappelijk bewezen. In 2017 is er onderzoek gedaan naar de effectiviteit van mindfulness training via een app. Wat gebeurt er op de korte én lange termijn met mensen als zij mindfulness training volgen? Hoe verbetert dit hun leven? In deze studie is het positieve effect van VGZ Mindfulness Coach aangetoond. Gebruikers van de app ervaren minder stress, hebben meer energie, zijn meer zelfbewust en ontspannen. Lees de publicatie.

Hoe minder mensen stress ervaren, hoe beter
VGZ Mindfulness Coach is een app met yoga-, mindfulness- en meditatie-oefeningen. De app is inmiddels al 1 miljoen keer gedownload! En wordt aanbevolen door psychologen en huisartsen.

Alle oefeningen in de VGZ Mindfulness Coach app zijn geschreven door Annegreetje Wolfs. Een professionele mindfulness trainer die aangesloten is bij de VMBN: Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland.

Meer dan 100 oefeningen
Kies de oefening waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Ook handig: in de app kan je meerdere filters toepassen die bij jou behoefte aansluiten.

Type stem (man of vrouw)
Duur (1 tot 40 minuten)
Houding (zittend, liggend of staand)
Moment (ochtend, middag of avond)
Doel (visualisatie, mindfulness, yoga, ontspanning)

Bepaal zelf hoe je de app gebruikt
Zo kan je het eindsignaal na afloop van elke oefening eenvoudig aan- of uitzetten in de app-instellingen. Ook kan je een eigen lijst maken door je favoriete oefeningen op te slaan door op het hartje te klikken. Ook handig: je kan oefeningen downloaden om ze altijd en overal te beluisteren.

Download de app
Minder stress en meer leven in het moment

VGZ mindfulness Coach is dé gratis mindfulness app voor heel Nederland

  • Een gratis app voor iedereen
  • Meer dan 100 oefeningen en 7 programma’s
  • Voor beginners en gevorderden
  • Nieuw! 2 programma’s speciaal voor VGZ-verzekerden

   

Bron: vgz.nl 

Dit bericht is 4153 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail