F-ACT in beweging – hét online congres over F-ACT op 3 juni 2021

Facebooktwitterlinkedinmail

22 mei 2021 – F-ACT Nederland en GGZ Noord-Holland-Noord organiseren op 3 juni 2021 het F-ACT congres. Het thema is F-ACT in beweging. Wat heeft het integreren van F-ACT en specialistische zorg cliënten en medewerkers gebracht? Hoe ziet F-ACT er over de landsgrenzen uit? Hoe ziet de wereld eruit in 2030 uit wat kunnen we leren van de toekomst? 

F-ACT is een landelijke gemeenschap geworden van professionals die zich met hart en ziel inzetten voor een goed behandeling en begeleiding van mensen met ernstige psychische aandoeningen. Het begrip herstel staat daarbij centraal, je baseren op de  krachten, doelen en talenten van de client. Onze taak is dat herstel zo goed mogelijk te ondersteunen. GGZ Noord-Holland-Noord is de bakermat van het F-ACT model en heeft het verder ontwikkeld. Dat maakt dat dit een goede plek is om het 10 jarige bestaan van F-ACT Nederland te vieren en van elkaar te leren over de beweging van F-ACT . Er zijn meer dan 300 FACT teams verspreid over het hele land. Het F-ACT congres is de jaarlijkse ontmoetingsplek van deze gemeenschap en ontmoeting en kennisdeling staan daarom centraal. 

Tijdens dit online congres volg je inspirerende sessies van de beste vakexperts over hoe F-ACT begon, hoe het er nu voorstaat én nemen we een kijkje in de toekomst. Onze sprekers delen hun best practices en je ontdekt dat F-ACT geen statisch model is.

Het is een afwisselend programma over verleden en toekomst van FACT, aandacht voor kind en jeugd, seksualiteit, specialisten samen in de wijk, ervaringsdeskundigheid en nog veel meer. Het is ook feest!  F-ACT Nederland bestaat 10 jaar, en er is live muziek, een dansworkshop, een FACT quiz en andere feestelijkheden. In de middag is er een speciaal optreden van Mike Boddé. Hij zingt en vertelt over de GGZ van 2250. Het volledige programma en de mogelijkheid je in te schrijven vind je op https://www.factcongres.nl/

We verwelkomen je op 3 juni graag in een spectaculaire online congresfaciliteit waar je alles kan doen wat je tot nu toe deed bij een pre-coronacongres. Althans, alles wat wij kunnen bedenken dan. Er zijn zelfs extra verrassingen in onze virtuele congreszalen, loungeruimtes en sanitaire voorzieningen.

René Keet

Bron: persbericht

Dit bericht is 2561 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail