Doe mee met de gratis Masterclass Beter Slapen

Facebooktwitterlinkedinmail

2 april 2021 – Heb je een onregelmatig slaapritme? Slaap je best wel slecht? Voelt je lichaam gespannen, ook als je in bed ligt? En kun je eigenlijk je gedachten niet uitzetten?

Dit is voor veel mensen herkenbaar. We hebben daar allemaal wel eens last van. Maar als slecht slapen voor langere tijd aanhoudt, kan het vervelend worden. Probeer dan eens om ’s avonds voor het slapen gaan te mediteren. Zonder gekheid, dit heeft al duizenden mensen over de hele wereld geholpen om een betere nachtrust te ontwikkelen. In 3 weken merk jij ook vast verschil!

Met onze hulp ontwikkel je vóór de zomer van 2021 een beter slaapritme!

Bijna 25% van de Nederlanders van 25 jaar en ouder had in 2018 slaapproblemen. En dit percentage loopt helaas ieder jaar op. Het online meditatieplatform Meditatie.live heeft daarom het initiatief heeft genomen om een masterclass Beter Slapen te ontwikkelen. We gaan jou helpen.. Sterker nog, we gaan het leuk en makkelijk voor je maken om te ontspannen. Bovendien kun je GRATIS meedoen!

Op maandagavond 12 april start onze Masterclass “Beter slapen”, met als doel om na 3 weken een beter slaapritme te hebben. Iedere werkdag is er weer een nieuwe LIVE oefening en een korte les over beter slapen. Als je je aanmeldt bij Meditatie.live, kun je een maand lang iedere werkdag meedoen met een live en online gegeven ontspanningsoefening. En het mooie is.. de masterclass is helemaal gratis!

Iedere werkdag een nieuwe oefening
Meditatie.live is een online meditatieplatform dat ieder jaar flink groeit, omdat het afwisselend is, het is altijd live en je doet met één klik op de knop mee. Al onze oefeningen worden begeleid door een ervaren meditatietrainer. De 18 trainers verschillen in aanpak en achtergrond, waardoor je als deelnemer veel afwisseling in de oefeningen zult ervaren. De trainer zelf is live in beeld, maar de deelnemers zijn niet te zien en niet te horen. Wel kun je met de trainer communiceren via de chat. De trainer beantwoordt direct alle vragen, opmerkingen of suggesties van de deelnemers en kan inspringen op dat wat er gebeurt. Dit maakt oefenen met elkaar een stuk leuker, bovendien ervaar je zo meer verbinding tijdens de oefening.

Zo doe je mee met de ‘Masterclass Beter Slapen’
Ga naar www.meditatie.live/beter-slapen en schrijf je in. Je ontvangt een wachtwoord en kunt daarmee direct inloggen op de website. Je hebt vanaf dat moment toegang tot alle opgenomen meditaties en kun je meedoen met alle live meditaties gedurende de Beter Slapen-weken, die start op maandag 12 april om 20.00 uur.

Om écht verschil te merken in je slaapritme, adviseren we je om tenminste 3 weken -tot en met vrijdag 30 april- mee te doen aan álle live meditaties, die ongeveer 20 minuten duren. En kun je een keer niet meedoen, dan is de oefening altijd terug te kijken vanuit het archief. Zie deze masterclass als jouw sportschool voor je mind, die je vast en zeker een betere nachtrust zal opleveren. Samen zorgen we ervoor dat je voor deze zomer een beter slaapritme ontwikkelt!

Bron: persbericht

Dit bericht is 2273 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail