Zembla zoekt mannen die antidepressiva (gaan) afbouwen

Facebooktwitterlinkedinmail

18 februari 2021 – ZEMBLA is zich aan het verdiepen in het afbouwen van antidepressiva. Ze willen daarvoor graag mannen spreken die op dit moment hun antidepressiva aan het afbouwen zijn, of daar zeer binnenkort mee beginnen.

“Bent u man en op dit moment bezig met de afbouw van uw antidepressiva? Of gaat u daar zeer binnenkort mee beginnen? Dan kom ik graag met u in contact.

Ik ben journalist voor het tv-programma Zembla en doe onderzoek naar ervaringen van mensen die met antidepressiva willen afbouwen. Een traject dat niet voor iedereen even makkelijk of haalbaar is. Goede informatie, begeleiding, beschikbare medicatie en vergoeding zijn belangrijk. Ik zou graag beter zicht willen krijgen op de huidige situatie voor patiënten. Uw ervaringen kunnen me hierbij helpen.

Wij hebben eerder een oproep geplaatst op Psychosenet en daarop veel reacties gekregen. Voor ons een bevestiging om met dit verhaal door te gaan. Wel viel op dat de meeste reacties van vrouwen kwamen. Om een vollediger beeld te krijgen, komen wij graag ook in contact met mannen die afbouwen. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend en vertrouwelijk. Het staat ook los van deelname aan een uitzending”.

Mogen wij met u in contact komen? Mail dan naar nikki.van.der.westen@bnnvara.nl.

Bron: psychosenet.nl 

Dit bericht is 1719 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail