Wie verdient de Autismevriendelijkheidsprijs 2020?

Facebooktwitterlinkedinmail

18 februari 2021 – Nomineer een persoon of organisatie die volgens jou de Autismevriendelijkheidsprijs 2020 verdient.

De Autismevriendelijkheidsprijs wordt jaarlijks tijdens de Autismeweek uitgereikt aan personen die zich op bijzondere wijze inzetten voor de participatie van mensen met autisme. Dit jaar gaat de prijs naar een persoon of een organisatie die zich hard maakt voor mensen met autisme als het gaat om het rekening houden met prikkels!

De Autismevriendelijkheidsprijs voor een individueel persoon gaat dit jaar naar de meest autismevriendelijke persoon als het gaat om prikkels. Heeft jouw sportvereniging bijvoorbeeld een trainer die denkt aan sporters met autisme? Of laat de docent of cursusleider zien dat hij of zij mensen met autisme begrijpt?

De Autismevriendelijkheidsprijs voor een organisatie zal dit jaar gaan naar de meest autismevriendelijke organisatie die zich inzet voor een omgeving waarin rekening wordt gehouden met prikkels. Ken jij bijvoorbeeld een organisatie waar ze prikkelarme uren hebben voor bezoekers met autisme? Laat het ons weten!

Aanmelden

Ken je een individu of organisatie die volgens jou de Autismevriendelijkheidsprijs 2020 verdient? Stuur dan uiterlijk 15 maart 2020 een mail met jouw nominatie: info@autismeweek.nl

Belangrijk is dat je daarbij ook een heldere toelichting en persoonlijke motivatie van je nominatie geeft, want daarop worden de inzendingen beoordeeld.

Bron: autisme.nl 

Dit bericht is 1576 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail