Wandeltocht in Zuid-Engeland van 7 t/m 11 oktober

Facebooktwitterlinkedinmail

16 juli 2022 – In een unieke samenwerking met Lemion biedt Aerrea, de enige instelling voor zorg aan uitsluitend zorgprofessionals, deelnemers van de nascholing Religie, Spiritualiteit en Zingeving * de mogelijkheid de cursus te verlengen door het volgen van een geaccrediteerd wandelprogramma van 7 t/m 11 oktober 2022  in Zuid-Engeland. Maar ook wanneer je niet deelneemt aan deze  nascholing  kun je mee.

Sinds 2017 organiseert Aerrea kleinschalige wandelreizen, als nascholing voor zorgprofessionals, waarin zij een deel van de ‘Camino de Santiago’ lopen. Veelal in Spanje of Portugal maar sinds 2020 ook op andere plekken. Wij willen deze dagen laten aansluiten bij het thema van de nascholing van Lemion waarbij positieve gezondheid zich bij uitstek leent voor verdere uitdieping tijdens een meerdaagse wandeling. Door in de beslotenheid van een kleine groep gelijkgestemden te lopen en je niet bezig te houden met allerlei regelzaken, kan je je maximaal met dit proces bezig houden.

Dagindeling:
We lopen individueel en in stilte.
Aan het begin van de dag is een gezamenlijke check-in, waarbij het thema aan bod komt. Voor het gezamenlijke diner is er tijd om het geleerde te delen en te concretiseren.
De reizen worden begeleid door Antoinet Oostindiër (psychiater, oprichter Aerrea SGGZ) en Inez Hafkamp (Begeleide Wandelreizen, natuurcoach en therapeut)

Er wordt gewandeld over de Great Stones Way van Barbury Castle naar Old Sarum door het graafschap Wiltshire, langs onder andere Stonehenge en Avebury. Totaal 80 km, dus per dag lopen we rond de 20 km.
De overnachtingen zijn in de West Wing van Everleigh Manor.

Kosten:

€990,- nascholing, overnachting en transfers tijdens de wandeldagen.
€200,- voor 4 x Ontbijt en Diner
Exclusief vliegticket en vervoer van en naar het vliegveld Salisbury

Meer informatie of de website van Aerrea of https://www.aerrea.nl/wandeltocht-zuid-engeland/

Bron: persbericht

Dit bericht is 1615 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail