Training met paarden in Schotland gericht op zelfontdekking en zelfontplooiing

Facebooktwitterlinkedinmail

20 september 2023 – Op een 150 jaar oude boerderij in de mooiste natuur van Schotland runnen twee wilde dames een kudde van 25 paarden. Van 15 tot 20 april 2024 wacht daar een uniek avontuur op zes nieuwsgierige avonturiers. Samen met twee ervaren en meer dan enthousiaste paardentherapeuten van AerreA word je deel van de kudde. Je bouwt een diepe band op met je eigen paard en in de liefdevolle borging van de groep duik je ook diep in jezelf. Je krijgt bewustwording over wat je heeft gevormd, waar je staat in je leven en wat je drijft.

Personal Growth and Confidence Building
In de interactie met je paard worden patronen en diepere lagen zichtbaar. Gedrag, gedachten, gevoelens – paarden pikken het feilloos op. Een paard reageert vooral sterk op incongruentie. Deze is het grootst op momenten dat je afweermechanismen aan het werk zijn. Je zou kunnen zeggen: paarden maken zichtbaar wat ontbreekt. Je wordt je meer bewust van jouw plek. Het helpt je vervolgens om keuzes te maken die voor jou belangrijk zijn. Reken op een week vol rake levenslessen. 

Praktische info

  • Ook met weinig rijervaring ben je welkom. Je wordt uitgedaagd op je eigen niveau. 
  • Het avontuur is all-inclusive; met heerlijk verrassend eten en logies op de boerderij in tweepersoonskamers. Je reis vanaf Nederland regel je zelf. 
  • Vooraf is er een korte intake bij AerreA. We kijken daarbij of iedereen de juiste verwachtingen heeft. 
  • Het programma biedt een mix van actie, reflectie, ontspanning en de mogelijkheid je terug te trekken in de natuur. 
  • Het programma loopt van 15 t/m 20 april, in Mull of Kintyre Schotland. 
  • De kosten voor het hele programma, inclusief logies en eten zijn £ 2245,-.

Je begeleiders 

Dit bijzondere programma is een samenwerking tussen Wilder Ways en Aerrea. Wilder Ways is een avontuurlijke plek in de Schotse wildernis; gericht op empowerment en gerund door de onvergetelijke Nikki en Cara Dayton-Gelati. AerreA is een Nederlands instituut voor psychische zorg en trainingen voor zorgprofessionals. Psychiater en equitherapeut Antoinet Oostindiër en psychotherapeut, systeemtherapeut en equitherapeut Ianthe Leeuw-Tjiong staan klaar om met jou af te reizen naar Schotland. 

Contact 

Een goed gevoel? Je neemt contact op met Ianthe of Antoinet voor meer informatie op telefoonnummer: 06-45 885 885.

Meer informatie over de training vind je op de website van Wilder Ways: Therapy & Confidence Building – Wilder Ways. Je kan je hier ook opgeven via ‘book now’. 

Bron: persbericht

Dit bericht is 1927 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail