Toe aan de volgende stap in je loopbaan als Therapeut?

Facebooktwitterlinkedinmail

14 november 2021 – Wil je als therapeut je eigen ervaring inzetten in de behandeling? Training in Portugal en ook soms werken in Portugal? Wil je werken met een interessante doelgroep in een huiselijke omgeving en een warm team?  Kom dan naar de informatie- en selectieavond van Human Concern op 24 november 2021 in Amsterdam.

Bij Human Concern krijg je de kans om kernbehandelaar te worden die in multidisciplinaire setting het behandelplan uitvoert en monitort. Daarbij leren we jou om jouw eigen (levens)ervaring op een professionele wijze in te zetten in de behandeling van onze cliënten. 

Human Concern is een vooraanstaande SGGZ instelling gespecialiseerd in de behandeling van eetstoornissen. Na 15 jaar ervaring met het inzetten van ervaringsprofessionaliteit gecombineerd met de juiste opleiding kunnen we zonder meer stellen dat dit ons uniek en succesvol maakt. 

Human Concern organiseert een Informatie- en selectieavond voor afgestudeerde Psychologen, Orthopedagogen, GGZ Agogen, MWD’ers, SPH’ers, Social Workers en GZ-Psychologen over het Werken bij Human Concern, dé specialist in de behandeling van Eetstoornissen.

Wat kun je verwachten?

Wij starten om 19:00 uur op ons hoofdkantoor in Amsterdam met een uitgebreide presentatie over Human Concern, de behandeling, het werken met Ervaringsprofessionaliteit en je gaat deelnemen aan een rollenspel. Mocht je het rollenspel goed doorlopen hebben en wil je je carrièrekansen bij Human Concern verder onderzoeken, dan nodigen wij je uit voor de vervolggesprekken. Voor de onze actuele vacatures verwijzen wij naar: https://humanconcern.nl/vacatures/behandelteam/374604.

Schrijf je uiterlijk 21 november a.s. in met je CV via i.okker@humanconcern.nl en je ontvangt een bevestiging van deelname.

Wij hopen je op 24 november aanstaande te mogen begroeten op onze locatie aan de Baden Powellweg 305M te Amsterdam (gratis parkeren) ! 

Bron: persbericht

Dit bericht is 1955 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail