Talkshow Deltaplan Mentale Gezondheid op 12 maart

Facebooktwitterlinkedinmail

3 maart 2021 – Op 12 maart, aan de vooravond van de verkiezingen zelf, organiseert MIND samen met de Argumentenfabriek de Talkshow Deltaplan Mentale Gezondheid. Door de coronacrisis realiseren we ons beter dan ooit hoe belangrijk psychische gezondheid is. Dit vraagt een continue inspanning van ieder voor zich, maar ook van ons allen samen. Hoe? Daarover gaan we in gesprek met politieke partijen, werkgeversorganisaties, jongeren en de onderwijssector en laten inspirerende voorbeelden zien. 

We vragen welke rol ze verwachten van het nieuwe kabinet. De presentatie is in handen van Aldith Hunkar, bekend van o.a. het NOS Journaal.

Ben jij benieuwd hoe we mentale gezondheid vooruit kunnen brengen? En welke rol politici daarin willen pakken? Kijk op 12 maart vanaf 10.30 uur via de livestream vanuit De Balie in Amsterdam naar de Talkshow Deltaplan Mentale Gezondheid. Op deze pagina vind je meer informatie over de sprekers en hoe je je kunt aanmelden.

Na de Tweede Kamerverkiezingen zal MIND een Deltaplan Mentale Gezondheid aan de (in)formateur aanbieden. Meer hierover in een van onze volgende nieuwsbrieven.
Wil je al het actuele nieuws volgen? Volg ons op twitter, facebook, linkeind of instagram. Wil je zelf iets delen dat past bij de genoemde verkiezingsactiviteiten? Gebruik de hashtags #mentalevooruitgang #deltaplanmentalegezondheid.

Bron: nieuwsbrief

Dit bericht is 1355 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail