Subsidies ZONmw – Samen werken aan verward gedrag

Facebooktwitterlinkedinmail

12 mei 2017 – In de komende weken starten nieuwe projecten met het verbeteren van de opvang, ondersteuning en zorg voor mensen met verward gedrag en hun omgeving. Onder meer gemeenten, veiligheidsregio’s, welzijnsorganisaties, cliëntenorganisaties en GGz-instellingen werken in deze projecten samen aan een lokale sluitende aanpak.

De projecten worden gefinancierd door het Actieprogramma lokale initiatieven mensen met Verward Gedrag van ZonMw. Het Actieprogramma heeft € 1,7 miljoen subsidie verstrekt in 10 provincies. Daarnaast hebben de aanvragers zelf aanvullend € 1,1 miljoen cofinanciering ingebracht.

Subsidiemogelijkheden
Wilt u ook aan de slag met het verbeteren van de opvang, ondersteuning en zorg voor mensen met verward gedrag? Vraag dan nu subsidie aan. De deadline voor het indienen van een subsidieaanvraag is 6 juni 2017 om 14.00 uur.

Informatiebijeenkomst
Wilt u meer weten over de subsidieoproepen? Kom dan woensdag 17 mei naar de informatiebijeenkomst in Rotterdam. Tijdens de informatiebijeenkomst komt MIND vertellen over de inbreng van ervaringsdeskundigen en één van de projectleiders deelt zijn ervaringen met het opstarten van een project.

Meer informatie
Actieprogramma Verward Gedrag
Subsidieoproepen (deadline 6 juni 2017, 14.00 uur)

Bron: zonmw.nl

Dit bericht is 2550 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail