Robbie Williams blij met bespreekbaarheid depressie

Facebooktwitterlinkedinmail

robbie williams, depressie

16 november 2016 – Robbie Williams voelde zich eenzaam toen hij jaren geleden kampte met depressies en angststoornissen. De zanger is blij dat het onderwerp tegenwoordig beter bespreekbaar is.

De 42-jarige zanger zei in het Britse tv-programma Loose Women: “Depressies en angsten bestonden niet toen ik ertegen vocht. Gelukkig leven we nu in tijd waarin dit bespreekbaar is geworden.”

Williams heeft nog steeds af en toe last van de onzekerheden die hij had in zijn tijd bij Take That. “Ik wist niet wat er aan de hand was. Ik wist niet dat ik ergens over moest praten. Ik wist niet dat het angststoornissen en depressies waren dus ik belandde in de roller coaster van drank drugs.”

Levenslust
De Angels-zanger heeft zich verschillende keren laten behandelen in afkickcentra. “Ik was er bijna niet meer geweest. Mijn levenslust was te groot, dus er moest wat gebeuren.”

Ayda Field, de vrouw van Williams, speelde een belangrijke rol toen hij zijn leven besloot te veranderen. “Mijn leven is veel beter met Ayda. Ik heb nog steeds donkere periodes, maar nu gaat het heel goed met me.”

Opvoeding
Het stel zegt tegenover hun kinderen open te zijn over de psychische problemen die zowel Williams als Field gehad hebben. “We zijn er graag eerlijk over. Ik weet dat het hippie-achtig klinkt maar hier geloven wij in”, zegt Field, die ook in de uitzending aanwezig was.

De twee zijn het niet op alle gebieden van de opvoeding met elkaar eens. Williams zei in het programma het geen probleem te vinden als hun kinderen een tatoeage willen, terwijl Fields dit niet toe zou staan.

Van Williams verscheen op 4 november zijn elfde solo-album The Heavy Entertainment Show. Op 4 juli 2017 treedt hij op in het Goffertpark in Nijmegen

Bron: nu.nl

Dit bericht is 4938 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail