Openheid over psychische gezondheid werkt – E-learning

Facebooktwitterlinkedinmail

18 december 2018 – Wat houdt een psychische aandoening in? Hoe ga je hierover in gesprek op de werkvloer? Je leert het in de e-learning Openheid over psychische gezondheid werkt.

De e-learning is bedoeld voor werknemers met een psychische aandoening, hun collega’s, werkgevers, (HR-)managers en leidinggevenden. Je vergroot je kennis over psychische aandoeningen, krijgt praktische tips waarmee je het gesprek aan kunt gaan, oefent met herkenbare casussen uit de praktijk en test je kennis.

In de video hieronder krijg je een indruk van de e-learning:

KLIK HIER OM NAAR DE E-LEARNING TE GAAN.>>

Breed inzetbaar 

De e-learning is bruikbaar als onderdeel van bredere thema’s. Denk aan duurzame inzetbaarheid, diversiteit en inclusiviteit, vitaliteit, psychische gezondheid, participatie van werknemers met een arbeidsbeperking.

Je kunt deelnemen aan de e-learning via de website van Samen Sterk zonder Stigma, maar je kunt deze ook gemakkelijk inbouwen in de website of het intranet van je eigen organisatie, zodat hij nog laagdrempeliger beschikbaar is voor je medewerkers. Wil je daar meer over weten, stuur dan een mailtje naar info@samensterkzonderstigma.nl.

Reacties op gebruik van de E-learning

  • ‘Absoluut een pijler van duurzame inzetbaarheid. Advies? Vast onderdeel in standaardtraining voor managers en directeuren.’
  • ‘Dit helpt het taboe doorbreken.’
  • ‘Zeer behulpzaam om bewustzijn te vergroten over stigma rond psychische aandoeningen.’
  • ‘Ik zou deze e-learning zeker gebruiken om het gesprek aan te gaan.’

Bron: samensterkzonderstigma.nl

Dit bericht is 3031 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail