Nieuwe generatie trauma aanpak: maak kennis met PRI

Facebooktwitterlinkedinmail

16 september 2020 – PRI is een meta-benadering waarin evidence based elementen op heel specifieke wijze samenkomen, waaronder  cognitieve herstructurering, trauma-therapie gericht op vroege jeugdervaringen (ACE’s) en een schemagerichte benadering.

Naast deze pijlers, worden de resultaten van PRI nu ook met effectmetingen op alle PRI-trajecten onderbouwd. Deze maand verschijnt een peer reviewed artikel met de resultaten van een trial onderzoek naar PRI bij de behandeling van anorexia. Deze resultaten zijn veel belovend.

Tijdens een online PRI-introductie workshop kun je op woensdagavond 30 september, donderdag 1 en vrijdag 2 oktober in vijf dagdelen uitgebreid kennismaken met deze in de praktijk bewezen, effectieve methode bij o.a. burn-out, stress, depressie, relatieproblemen, verslaving, angst, eetproblematiek en eenzaamheid.

De workshop wordt gegeven door Lenneke van Hastenberg, psycholoog, PRI-therapeut en -opleider. Ook zal psychologe Ingeborg Bosch, grondlegster van de PRI-methode, een bijdrage verzorgen.

Wil je deelnemen?

Geïnteresseerd in de werking van PRI, kijk deze TedX van Ingeborg Bosch – PRI: de lasermethod for healing self and reconnecting with others

Deelname aan de inspirerende en leerzame online PRI workshop kost € 495,00   Je krijgt een introductie van het theoretisch kader van PRI, uitleg van de concrete therapeutische tools gevolgd door demo’s van de belangrijkste PRI-instrumenten en ook gelegenheid om zelf te oefenen met de methode. Deze workshop is een eerste introductie voor professionals die met PRI willen kennismaken, en ook de opstap naar de 4-jarige opleiding tot PRI-therapeut (SKB geaccrediteerd).

Wil je alvast kennismaken met Lenneke en meer te weten komen over de aanpak van anorexia middels PRI, lees dan dit artikel:

Interview met Lenneke van Hastenberg: Anorexia nervosa succesvol behandelen

Bron: persbericht

Dit bericht is 13863 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail