Nieuwe algemene leveringsvoorwaarden GGZ 2017

Facebooktwitterlinkedinmail

2 maart 2017 – GGZ Nederland heeft in samenwerking met het Landelijk Platform GGz en de Consumentenbond nieuwe algemene leveringsvoorwaarden ggz opgesteld die de voorwaarden uit 2012 dienen te vervangen.

Afgelopen november is de nieuwe set algemene leveringsvoorwaarden ggz aangenomen op de alv van GGZ Nederland en in januari op de alv van het Landelijk Platform GGz. Net als voorheen zijn de algemene leveringsvoorwaarden een lidmaatschapsverplichting. De nieuwe voorwaarden dienen gebruikt te worden voor de overeenkomsten met cliënten die na 1 maart 2017 worden gesloten.

De Algemene voorwaarden Geestelijke gezondheidszorg 2017 2017 kunt u hier downloaden. De voorwaarden zijn daarnaast op de website van de SER gepubliceerd.

Bij de Overleggroep staat de samenstelling.  Bovendien staat er een verwijzing naar de uitspraken van de betrokken Geschillencommissie op basis van deze voorwaarden

Voorzitter: mw. A.M. Vliegenthart
Brancheorganisatie: GGZ Nederland
Consumentenorganisaties: Consumentenbond, Patiëntenfederatie Nederland en Landelijk Platform GGz

Geschillencommissie Geestelijke Gezondheidszorg

Indien u vragen/opmerkingen heeft over de algemene leveringsvoorwaarden ggz kunt u die stellen door een e-mail te sturen aan leveringsvoorwaarden@ggznederland.nl.

Bron: ggznederland.nl / SER.nl

Dit bericht is 3646 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail