LOC Waardevolle zorg organiseert de Week van de Medezeggenschap 2023

Facebooktwitterlinkedinmail

20 september 2023 – Voor de vierde keer organiseert LOC Waardevolle zorg de ‘Week van de Medezeggenschap’. In de samenleving wordt de roep om zeggenschap in de eigen leefomgeving steeds groter. Daarom is het thema van de Week van de Medezeggenschap 2023: ‘Lokaal organiseren van (mede)zeggenschap’. De Week van de Medezeggenschap is van 2 t/m 6 oktober. 

Medezeggenschap is een belangrijke voorwaarde voor het realiseren van Waardevolle zorg. Daarom zetten we tijdens de Week (mede)zeggenschap centraal. We moedigen cliëntenraden overal in het land aan om de Week van de Medezeggenschap te gebruiken voor het organiseren van activiteiten die (het werk van) de cliëntenraden zichtbaar maken. Daarnaast kun je je aanmelden voor diverse regionale bijeenkomsten en online trainingen die je helpen de medezeggenschap in jouw organisatie te versterken. De bijeenkomsten en trainingen worden georganiseerd en gegeven door ervaren trainers en adviseurs van LOC en een grote groep vrijwilligers in regionale netwerken.

Op de website www.weekvdmedezeggenschap.nl vind je meer informatie en het programma van de Week van de Medezeggenschap. Ook kun je je aanmelden voor de verschillende bijeenkomsten.

Heb je vragen over de Week van de Medezeggenschap of andere activiteiten van LOC? Neem dan contact op met vraagbaak@loc.nl of 030 284 3200

Bron: persbericht

 

Dit bericht is 667 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail