Minister Helder opent 3 oktober Week van de Medezeggenschap

Facebooktwitterlinkedinmail

26 september 2022 – Maandag 3 oktober opent minister Conny Helder (Langdurige Zorg en Sport) de Week van de Medezeggenschap, georganiseerd door LOC Waardevolle zorg.

Minister Helder benadrukt het belang van medezeggenschap en steunt cliëntenraden, bestuurders en andere betrokkenen die actief ruimte maken voor inbreng van de mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben. Het is de derde keer dat de Week van de Medezeggenschap wordt georganiseerd voor cliëntenraden in de zorg.

Inbreng vanuit cliëntperspectief is onmisbaar bij koersbepaling en beleidskeuzes. Zeker nu we als samenleving en in het zorglandschap voor fikse uitdagingen staan. Aan de vooravond van grote veranderingen voorziet de visie Waardevolle zorg in een fundamenteel ander toekomstperspectief. Wanneer we zorg en ondersteuning organiseren vanuit de waarden van mensen, is er veel mogelijk. Tegelijk werkt deze visie als drijvende en inspirerende kracht om concreet aan de slag te gaan. Tijdens de derde editie van de Week van de Medezeggenschap zetten we verdere stappen naar een toekomst van Waardevolle zorg.

Meer informatie en aanmelden: www.weekvdmedezeggenschap.nl

Bron: persbericht

Dit bericht is 1773 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail