Last man standing @home – Staan voor jongeren

Facebooktwitterlinkedinmail

3 september 2020 –  Op 31 oktober 2020 vindt voor de vierde keer Last Man Standing plaats. Vanwege het coronavirus steekt organisator MIND Last Man Standing dit jaar in een ander jasje. MIND roept u op om samen te gaan staan. Alleen niet op het water maar gewoon thuis: Last Man Standing @home!

Bij deze unieke editie van Last Man Standing ga je (maximaal) 3 uur op een verhoging in je eigen omgeving staan. Iedereen kan op zijn eigen manier meedoen: vanuit huis of ergens in de buurt, op een paal of op een andere verhoging, alleen of met vrienden. Als het maar veilig is.
Via een online livestream met muziek, een ‘spelleider’, interviews en entertainment, is iedereen gedurende die 3 uur met elkaar verbonden.

Met Last man Standing @home wil MIND dit jaar een zo hoog mogelijk bedrag ophalen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen. Door ervoor te zorgen dat het gemakkelijker wordt om over problemen te praten, bijvoorbeeld op school. Maar ook door hulp en advies te bieden en op te komen voor de belangen van jongeren in de politiek.

Doe mee, ga staan en help 
Klik hier voor aanmelding en informatie.

Bron: ypsilon.org

Dit bericht is 2036 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail