Last man standing – ga staan voor mentale gezondheid van jongeren!

Facebooktwitterlinkedinmail

7 augustus 2021 – Het duurt weliswaar nog even, maar er zijn toch al 220 aanmeldingen… Op zaterdag 30 oktober organiseert MIND weer een nieuwe editie van Last Man Standing. Dit is een uniek evenement waarbij je samen met honderden anderen 3 uur lang op een paal of verhoging gaat staan. Met deze actie willen we aandacht vragen voor het belang van mentale gezondheid én geld ophalen om jongeren die het moeilijk hebben te ondersteunen.

Veel jongeren worstelen met depressie, burn-out, prestatiedruk, of een eet- of angststoornis. Door mee te doen met Last Man Standing haal je donaties op en steun je de MIND Young Academy en de MIND Young Studio. Met deze projecten, gericht op kwetsbare jongeren, verzorgen jonge ervaringsdeskundigen vanuit MIND voorlichting, preventie en ondersteuning. Dat is  – juist nu – heel hard nodig.

Een nieuwe tijd vraagt om veranderingen
Afgelopen jaar was er vanwege corona een online editie van Last Man Standing. Gelukkig kan er nu weer veel meer en bovendien groeit dit prachtige evenement. Daarom kun je dit jaar kiezen op welke locatie je mee wilt doen. Op de hoofdlocatie in Amsterdam, of samen met anderen in Utrecht of Groningen. Of je kunt ook de aandacht trekken met een actie in jouw eigen omgeving! Hoe dan ook streven we er naar dat héél Holland gaat staan voor een psychisch gezonde samenleving.

Behalve dat er dit jaar meerdere locaties zijn om mee te doen, verandert ook de duur van Last Man Standing. Om Last Man Standing toegankelijk te maken voor meer mensen, hebben we ervoor gekozen om met z’n allen maximaal 3 uur te gaan staan. Dit is voor de meeste mensen een haalbare tijd. Voor de echte fanatiekelingen hebben we uitsluitend op de hoofdlocatie in Amsterdam de LMS-XL-aftermath, waar mensen tot maximaal 6 uur mogen blijven staan.

Veel gestelde vragen

We hebben gemerkt dat de bovengenoemde veranderingen vragen oproepen bij deelnemers en mensen die overwegen om mee te doen. Daarom verwijzen we je bij deze graag naar de website: www.lastmanstanding.nl en naar de Veelgestelde Vragen die je daar via het hoofdmenu kunt vinden. Mochten nog niet al jouw vragen beantwoord worden, stuur dan een mailtje naar Sabina Vissers: sabina.vissers@wijzijnmind.nl.

Bron: nieuwsbrief mind

Dit bericht is 2112 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail