Jellinek verslavingszorg krijgt voor de tweede jeer TOPGGZ keurmerk

Facebooktwitterlinkedinmail

22  juni 2018 – Jellinek krijgt voor de tweede keer het TOPGGz keurmerk toegekend. Zij krijgt dat voor de afdeling curatieve verslavingszorg aan de Obrechtstraat in Amsterdam Oud-Zuid.

Wencke de Wildt, directeur behandelzaken Jellinek: ”We zijn ongelofelijk trots dat we nu voor de tweede keer het keurmerk mogen ontvangen en de komende 4 jaar dit keurmerk mogen blijven voeren. Het past bij een professionele organisatie als Jellinek om te blijven innoveren. Met dit keurmerk kunnen we laten zien dat we niet eenmalig investeren in topklinische zorg, maar continu actief zijn op het gebied van hoogwaardige patiëntenzorg en wetenschappelijk onderzoek. Zo maken we de zorg steeds beter, niet alleen binnen onze eigen organisatie maar ook daar buiten, door actief onze kennis te verspreiden.”

TOPGGz is hoog specialistische patiëntenzorg in combinatie met wetenschappelijk onderzoek, innovatie en kennisverspreiding. TOPGGz geeft een kwaliteitskeurmerk af aan ggz-afdelingen die zich aantoonbaar gespecialiseerd hebben in de diagnostiek en behandeling van cliënten met ernstige, complexe en zeldzame psychiatrische stoornissen. Het keurmerk wordt voor 4 jaar afgegeven. Het TOPGGz keurmerk geeft cliënten en verwijzers inzicht in welke afdelingen hoogspecialistische geestelijke gezondheidszorg leveren en voor welke doelgroep zij dat doen.

Meer informatie over TOPGGz vindt u hier: http://www.topggz.nl/. Voor informatie over het geboden behandelaanbod kunt u terecht op www.jellinek.nl.

Over Jellinek

Jellinek is de expert op het gebied van verslaving. Wij kunnen iedere vraag over risicovol middelengebruik beantwoorden. Van jongeren, van volwassenen. Jellinek is sterk in preventie en in behandeling. Met cognitieve gedragstherapie, medische behandeling en behandeling volgens het Minnesotamodel hebben we voor iedereen een passend antwoord. Ook wanneer problemen met alcohol of drugs samengaan met psychische klachten hebben wij specialisten in huis die dit kunnen aanpakken. Onze hulp is niet zwaarder dan noodzakelijk. Licht als het kan, intensief als het moet.

Bron: persbericht

Dit bericht is 2750 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail