Telefoonkluisje-initiatief tegen smartphone-verslaving op herhaling

Facebooktwitterlinkedinmail

8 september 2017 – Een jaar geleden probeerden de Nederlanders Ingmar Larsen en Maarten Langbroek met hun uitvinding DistractaGone een middel te bieden tegen smartphone-verslaving. Hun speciale kluisje haalde niet genoeg geld op via Kickstarter, maar ze gaan het nog een keer proberen, zo staat op rtlz.nl te lezen.

Het Nederlandse duo is na DistractaGone terug met de PhoneCell. Dit is vrijwel hetzelfde product, maar met hier en daar wat verbeteringen. Zo krijgt het uiteindelijke model een opening aan de zijkant. Op deze manier kan je tenminste je telefoon opladen terwijl die in het kluisje zit, zodat je er daarna weer mee aan de slag kan.

Smartphone-pauze

De insteek blijft dezelfde: als je even van je smartphone af wil zonder de verleiding om hem te pakken, doe je hem in de PhoneCell. Leuk en handig om bijvoorbeeld tijdens etentjes de smartphones van tafel te houden.

Plaats voor vier telefoons

Het uiteindelijke model verschijnen in verschillende kleuren, met een grote lichtgevende klok er bovenop. De PhoneCell biedt ruimte voor vier telefoons, zelfs de grootste. Wie er snel bij is, kan een PhoneCell voor 20 euro vooruitbestellen.

De levering is in maart 2018, als het streefbedrag van 60.000 euro wordt bereikt.

Bron: rtlz.nl

Dit bericht is 3324 keer gelezen.

Facebooktwitterlinkedinmail